Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Andjeo-Cuvar blog

Bruka! Zurku koju ce pamtiti celog svog zivota!

Ovaj čovek je na osnovu sitnih promena u ponašanju svoje supruge zaključio da mu je neverna, pa je odlučio da joj za rođendan priredi žurku "iznenađenja"Ako želite da uhvatite svoju ženu u činu preljube, učinite to sa stilom! Ovaj čovek je na osnovu sitnih promena u ponašanju svoje supruge zaključio da mu je neverna, pa je odlučio da joj za rođendan priredi žurku "iznenađenja" na kojoj će prisustvovati svi njihovi prijatelji i članovi porodice.


- Imao sam osećaj da me vara, a na to je ukazivao i diskretni osmeh koji se na njenom licu pojavljivao svaki put kada bi dobila poruku.
Kada bi je pitao sa kim se dopisuje, odgovorila bi da se dopisuje sa majkom.

- Bespotrebno je da kažem da je veoma često ostajala na poslu do kasno, a kada bih pozvao njene kolege one bi mi rekle da je odavno otišla. Upitao sam je šta želi da radimo za njen rođendan ove godine, a ona je diskretno insistirala da odem na putovanje sa prijateljima jer svakako mora da radi, a i ne želi da slavi to što postaje starija. Stoga sam odlučio da joj priredim rođendansku zabavu koja će je raskrinkati. Otključao sam vrata i svi gosti su se ušunjali hodnikom do spavaće sobe.

- Svi su nosili poklone, a njena majka je imala širok osmeh na licu i ponosno je nosila rođendansku tortu. Onda su se vrata otvorila.


Imali su šta da vide...Naši prijatelji i porodica ušli su u sobu i zatekli je u činu prevare. Svi su zanemeli.

- Njena majka je ispustila tortu, sestra počela da vrišti, a otac da viče, dok su njeni prijatelji pokušali da izguraju goste iz sobe. Ona je počela da plače, dok je njen ljubavnik u panici navlačio pantalone. To je bila jedna od najboljih rođendanskih zabava koje sam ikad priredio.


Copy Paste


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Rambi (49)
Odradio je šmekerski.Više boli nego da ih je prebio.
#5, 02.04.2016 - 19:26
acogrizli (53)
#4, 01.04.2016 - 23:18
#3, 01.04.2016 - 21:38
Pa dobro jeste u animalnom stilu, pa je zato zenski prihvatljiv vid obracuna i nazovi osvete i dokaza, kad se igra igra bez dokaza smo svi fini...
Nisam u tim igricama, pa me osudjuje okolina stalno, kao ipak mora da se dokazuje pred drugima ono sto "znas"...u fazonu nije se ni desilo ako nije potvrdila drugarica...
#2, 01.04.2016 - 15:01
zeljaana (54)
#1, 01.04.2016 - 14:08