Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
krisgraphic blog

Slobodnim devojkama umesto šminke


Zovem se Kristian. Imam 26 godina i ne bavim se lutanjem ni na Leptirici, ni na Facebooku, ne bavim se odlazcima u prljave kafiće, kladionice... Ne bavim se prevarama devojaka, ne vučem crte bele, ni nargilu, ni travu, ni duvan. Svoj adrenalin ne napajam sa ludom vožnjom, izazivanjem incidenata u nekom virtuelnom svetu.

Sebi sam stvorio svoj realan svet, internet koristim u poslovne svrhe uglavnom, a svoj kapital stvaram apsolutno poštenim radom. Moj svet je grafički i multimedijalni dizajn, moj svet je zdrava priroda, zdrava muzika, zdrav životinjski svet i zdravi ljudi, pošteni i iskreni i poverljivi prijatelji. Put na kojem hodam u tom svom svetu ka mojim ciljevima je jednosmeran, zdrav i jasno definisan, i ja ponosno hodam na tom putu.

Nedostaje mi saputnica, koja je spremna u svakom pogledu sa mnom stvarati nove, isključivo zajedničke ciljeve i planove. Spreman sam prihvatiti i spojiti zdrave, poštene, iskrene i realne planove devojke koja je spremna koračati sa mnom.

Devojke koja je inteligentna, zdrava, sposobna, kreativna, zrela, ozbiljna, koja nije ovisna o mobitelu, koja nema kompleks više vrednosti, i koja ne živi sa zabludama i kojoj nisu u prvom planu skupocenosti, šminke, kojoj nije stalo do provoda i avanture, lude vožnje. Devojke koja je zainteresovana za porodičnu harmoniju, slogu, ljubav, poštovanje, i koja svoj šarm, lepotu i fatalnost ne prosipa na jeftini način.

Stvorio sam ozbiljne, iskrene, i poštene namere za žensku osobu sa realnim osnovama, i istrajaću u išćekivanju pojave osobe koju tražim!

Devojka koja je sebe pronašla čitajući ovaj tekst, neka se ne ustručava javljati se. Pokušajem ništa se ne gubi! Ne stavljam u prvi plan lepotu, godine ili mesto boravka!

Kontakt: kristdesign@live.com

Hvala na čitanju!!!

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ALFA-X-MEN (37)
E pa srecno....
#1, 13.05.2016 - 23:01
Hvala
17.05.2016 - 07:20