Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ReadersDigest blog
mrzim kada se ponašamo onako kao da znamo neku životnu tajnu samo nama otkrivenu. obični smrtnici ne mogu da spoznaju te neke istine kojima raspolažemo.
tužno je kada se trudimo da dokažemo vremenu da nas nije pregazilo.
nervira me kada smišljeno praviš izraz lica za koji smatraš da je seksi i zavodljiv. nikad nemam srca da ti kažem da ličiš na jednog od onih pijanih rusa sa yt.
ide mi na živce što misliš da dišem i živim samo onda kada sam sa tobom i da pre i posle toga nemam nikakve obaveze. raspolaži mojim vremenom jer to je ono od čega je život sastavljen.
volim tvoj izraz lica kada ti kažem nešto što ranije nisi shvatao,a bolno je očigledno, pa mi odgovoriš sav zbunjen sa: -da, da... pa naravno...
volim što nećemo živeti srećno do kraja života i što nam je oboma to jasno.
volim što se smeješ dok vodimo ljubav i što mi loviš izraze lica da vidiš da li uživam.
volim i to što mi više ništa nije misteriozno i intrigantno u vezi tebe i što svakog dana planiram da te ostavim zauvek.
to sve znači da konačno volim sebe onako kako sam volela sve slomljene dečake koji liče na tebe. prevazišla sam tu glupu potrebu da felerične ljude skupljam kao napuštene mačiće i pretvaram se da sam mnogo pametnija od njih. da nešto radim ispravnije od svih ostalih. hoću samo da dišem duboko, da vidim crveno kada zatvorim oči okrenuta ka suncu, da mi kosa leprša na vetru dok stojim na nekoj litici i spremam se da poletim. da mojim ružnim mislima porastu krila i da odlete negde daleko. činiš me ružnom, zlom i dosadnom. ovo je pravo ljubavno pismo, jedino pravo koje ćeš u svom životu dobiti. volim sliku o nama, a ne volim nas. i tačno je da rastem u gadnu babu. istina je da ćeš se spasiti neke vrlo tužne sudbine kada mi budeš mahao na rastanku. istina je da ti neće nedostajati moj smisao za humor, a meni neće faliti tvoji zamarajući citati iz starih domaćih filmova o ratu. neće mi nedostajati tvoje naočare koje stoje na vrhu nosa i ostavljaju ružne crvene tufne na nozdrvama. tebi neće faliti večiti miris acetona i parfema sa mirisom kokosa koji se mota oko mene i izaziva ti mučninu. znam da znaš da samo mislimo da se volimo i da je ova disfunkcionalnost simpatična. kao neki na silu sitkom sa foksa.
nedostajaće nam sigurnost da imamo neku vezu, neku stalnost, redovan seks i partnera za krštenja, svadbe i druge porodične skupove gde familija postavlja pitanja o budućnosti. ali nećemo faliti jedno drugom. nije dovoljno. nikad nije ni bilo.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vlada666 (50)
Zene,vrlo razborito razmisljaju,u odnosu na nas,muskarce..
#2, 07.06.2016 - 12:25
acogrizli (53)
zanimljivo
#1, 06.06.2016 - 00:17
 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa