Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Ljubisa54 blog

SO KUHINjSKA, najbolje jodirana.

Ona stara DOK NE POJEDEŠ DžAK SOLI SA NEKIM nećeš znati kakav je.

Treba, baš treba vremena i jedan omanji džak soli upotrebiti, naravno ako se velike količine kupusa ne kisele.

Dali bi bolje bilo to sa šećerom utvrđivati?, izgleda da je to isključeno zato što šećer baš trošimo u velikum količinama pa bi se brzo videlo ko je kakav.

Ostaje znači “SO“ pa da krenemo sa njom.

Prvi kilogram još nije potrošen a već počinju male, onako sitne (kao ništa ozbiljno) zamerke, tipa, ne primećuješ da sam neraspoložen/a, pa odmah zatim, vaznije ti je od mene a tek smo počeli so da jedemo.

I puno drugih sitnih prigovora, naravno obostranih.

Kod drugog kilograma situacija se dodatno komplikuje.

Tu se kreće u otvoreno negodovanje i peckanje po raznim osnovama, od kako se gojiš pa do sitnijih zabrana a neretko i ucena.

Treći kilogram je dobro zaoštrio situaciju, kupljen je još jedan ležaj a neretko i različite sobe se koriste. Retko se zajedno odlazi negde, pozorište, bioskop ili neki koncert.

Kod četvrtog kilograma primećujemo pravi mali rat. E tu se uključuje rodbina neretko i šira a staro društvo je pomoć prava.

E da si znao/la kakva/av je, gde ti je pamet bila.

Peti kilogram je tek započet a već se prvo razilaženje dogodilo, najbolje je da mi so zajedno netršimo, ali ajde uz pomoć nečiju opet se razlog nađe da se taj peti kilogram zajedno utroši.

Nekako se to natezalo i uspelo je da se kutija isprazni.

Šesti kilogram je doneo baš velike promene, sve se nekako dovelo u red, nema više negodovanja ni zamerki. Razgovori prijateljski.Sve odiše nekom harmonijom i blagostanjem.

SAMO PRIMEĆUJE SE DA TAJ ŠESTI KILOGRAM DUGO TRAJE i da se sve manje vremena provodi u kući. So se mora u organizam unositi, hmmmm dali se to još negde sa strane SO konzumira.

RETKI SU ONI KOJI TAJ DžAK SOLI U ŽIVOTU POTROŠE ZAJEDNO. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vodka (39)
dzak je bio busan u startu
#1, 09.07.2016 - 19:25
Izgleda da sve više pakuju SO u bušne džakove.
09.07.2016 - 21:31
 

Korisnik
offline
offline Ljubisa54 (64)
Srbija, Južnobanatski okrug, PančevoBlogovi: tagovi
nema tagova