Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ALFA-X-MEN blog
Ovaj blog je pisan kao edukativan sa ciljem da se na moj i samo moj nacin predstavi kakve sve ribe postoje. Ribe možemo podeliti u četiri grupe i to: slatkovodne ili rečne, morske, izumrle i ribe na suvom. Od morskih najviše volim lignje mada to i neliči na ribu al negde procitah da spada u ribe.

Image result for lignje

Od rečnih ..pa naravno zna se losos..Izumrle ribice...sta reci o njima osim da ih ima raznih i da se nikada nismo sreli sa njima..a mislim i da nebismo voleli...


Image result for izumrle ribe


Od svih navedenih najvise volim da polemisem o ribama na suvom ili ti takozvanim ribama na dve noge. Da se razumemo odmah ima ih raznoraznih sa dugim i kratkim nogama sa većim ili manjim stomakom, raznobojnih (plavih, crnih, crvenih, zelenih, smedjih). Ima ih i sa raznoraznim bojama i veličinama očiju kao i sa raznoraznim psihickim i dusevnim stanjem.

Image result for zgodne devojke

Ova ima pravi pribor za lov:)

Image result for zgodne devojke
zalim momci...ona je vec nesto ulovila....

Image result for zgodne devojke

neke su jos uvek slobodne...neke je nemoguce uloviti jer te ribe vole samo ribe...P.S. nepomaze nijedan mamac...

Image result for lezbejke

S obzirom da ih ima toliko raznolikih mislim da je veliki problem nama pripadnicima jačeg pola da se odlučimo samo za jednu. U tom velikom moru sa toliko raznoraznih i raznolikih riba kad bi bacili udicu ulovili bi samo jednu, onu koja je najlakse progutala taj naš mamac. Ali većina pripadnika muškog pola se nikada nezadovoljava sa samo jednim ulovom već nakon nekog vremena ponovo baca mamac u nadi da će uloviti još neku ribu ili kako danas kazu ribetinu - izraz za opako dobru ribu. Naravno u zavisnosti od vestine lovca lov moze da bude uspešan ili nesupešan :), nakon čega lovac ponavlja lov...ili odustaje zadovoljavajući se sa onim što je ranije ulovio. Ah da umalo zaboravih da ima i onih koji nekoriste jednu udicu kao mamac, već bacaju mrežu i pokušavaju da odjednom nalove što više riba ili ribetina. Pitam se samo šta li rade kad u toj mreži uhvate npr. 5 riba odjednom. Jeste da su ribe,,,ali i one kao i mi bacaju udice i mreže i love samo one primerke koji njima odgovaraju. Zato budite na oprezu jer osim što lovite možete biti ulovljeni od strane neke ribe ili ribetine. Sve u svemu srćan ulov svim ribolovcaima:).

P.S. pre neki dan ulovih jednu super mix ribu..:)

Image result for sirene
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
*JOKINGLY*
#2, 14.07.2016 - 00:21
14.07.2016 - 06:11
Losos je morska riba a nije recna ali dolazi u slatkoj vodi (reci ) da se mresti ;-) *THUMBS UP* *HI* *YES*
#1, 13.07.2016 - 22:41
Pa da...sad se setih..bila je neka emisija o tome na tv..
14.07.2016 - 06:10