Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Valentinna blog

Ljubiša - ljubav na prvu pedalu...

Topli dani, oni u kojima ti je jedina misao da ti koža gori i da ti nema spasa. Novosadski busevi - rasadnik predrasuda o štetnosti promaje. Da li je iko ikada pokušao otvoriti prozor u ovdašnjem busu, a da nije snosio posledice u vidu ozbiljnih pretnji i čak fizičkog nasrtaja? Klimaks i čuveni valunzi....

Eto, 3 dooobra razloga da počnem konstruktivno razmišljati o sprečavanju nadolazećeg toplotnog udara.

Sedim uz računar, orcam po netu, kad iskoči reklama za limundo. Blicala je na mom monitoru i nekako simbolično me vukla da baš na nju kliknem, iako sam zagriženi mrzitelj reklama. Onaj čuveni prst sudbine gurka moj prst na mišu i vodi me ka biciklu...prva slika: ljubičasti i čudan bajs. Gledam ga...nisam baš tako zamišljala bajs svojih snova. Listam dalje, gledam ostale, ali iznova se vraćam onoj čudnoj skalameriji. Polako i sa lakoćom sebe uklapam uz njega. Slike se nižu: vetar u mojoj kosi, utrnuto dupe, ukočeni kvadricepsi i zadovoljni kez. Odjednom licitiram, po prvi put u svom životu...pa, ja to kupujem bajs! Hvata me takmičarska groznica. Sad ga već jako hoću. No, plavuša ne bi bila plavuša da zna sve začkoljice net licitacije. Dala sam najveću ponudu i čekala pobedonosno...poslednje sekunde licitacije i naravno, bajs odlazi u tuđe ruke. Ko gubi, ima pravo da se ljuti...groznica licitacije me ne popušta, gledam druge slike, ali ništa dopadljivo nije u ponudi. Prelazim na druge sajtove, sad već čvrsto rešena da kupim bajs. A onda se pojavio ON!
Sumnjivo povoljna ponuda...staramajka ga je vozila, pa su joj kupili nov, a ovaj im ne treba više...mogu misliti bakicu, kako menja brzine i jezdi sokacima jedne sremačke palanke. Napravim se blesava, složim se sa neophodnošću redovnog obnavljanja voznog parka starijim članovima familije, ugovorim način plaćanja i isporuke i naoružam se strpljenjem. Znajući kako dostava funkcioniše, mogla bih i ostariti čekajući. Pa, nedavno sam dokumenta iz Sombora čekala 10 dana, koliko li ću tek bajs čekati????

Sutradan je stigao, naravno, nisam bila kod kuće i vratili su ga u magacin...Ni sva ubeđivanja dispečera, u vidu raznoraznih motivišućih obećanja, nisu smekšala surovog čoveka da mi ga ponovo isporuče. Pozovem taxi i odem tamo...u budžaku ogromne hale, naslonjen na zid i umotan u samolepljivu foliju, kao da je imobilisan, čeka moj paket. Radujem se kao malo dete. Nestrpljivo plaćam sve što su zaračunali i najzad postajem vlasnik toliko željenog bicikla. Razmotavam ga, zapravo, trgam sa njega onu iznenađujuće čvrstu foliju (one za hranu nikad nisu tako čvrste), otkrivam deo po deo i zaljubljujem se, u početku samo parcijalno, dok i poslednji deo predmeta mog obožavanja nije sevnuo preda mnom. Već sam luda za njim! Moj Ljubiša! Ispipam ga, čisto da vidim da li će pokleknuti pod mojim raskošnim telom. Čini se da je sve u redu, čak su i gume dobro naduvane. Pokretom noge, koji je sve samo ne graciozan, smestim se na sic i odjezdim kući, sa vetrom u kosi, kezom na licu i grimasama od bolnih prelazaka preko neravnina staze.

Evo, prošlo je nekoliko dana, još sam u oblacima, kupila sam mu i dodatnu opremu, izučila na netu sve o bezbednom zaključavanju i svakog trena ga volim sve više iako mi je stražnjica još uvek utrnuta....Nema ljubavi bez bola! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 18  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ljubisa54 (63)
Ne prestajem da štucam, hehehehe previše koristiš Ljubišu.
#7, 16.07.2016 - 18:00
Nekoo drugi te je doveo u to stanje...moj Ljubiša je bio neko vreme kod doktora...generalka
16.07.2016 - 18:10
#6, 15.07.2016 - 09:00
15.07.2016 - 17:02
Ajoj...... Razmišljam-hoćeš li me zapostaviti sada zbog Ljubiše? Ili ćeš me ‚‚‚metnuti‚‚ na korman pa kroz grad?
#5, 13.07.2016 - 19:42
Možemo da Ga podelimo..malo ti, malo ja, kako rade pravi prijatelji...korman je prepun kojekakvih menjača, pa bi te malo žuljao no, ako stisneš zube, nekim sokakom bismo mogle, laganica, sve uz kibic-fenstere...možda se nekom deranu nađemo u cuker-piksli, pa nas pozove na kafu.
14.07.2016 - 08:06
Ljubisa54 (63)
I na kraju ne shvatih zašto baš Ljubiša kad ima tu poduži spisak koje kakvih a Bogami i primamljivijih imena.
Amam zamisli da si se odlučila za kakvog konja ili magarca a o slonovima da ne govorimo pa napišeš moj Ljubiša.
Ta ipak je baciklo, baciklo i baš mu to ime priliči. Ajd sad pa meni tepaj BACIKLU moj, hehehehehehe.
#4, 13.07.2016 - 17:45
Ljubičast je!
14.07.2016 - 07:53
Ljubisa54 (63)
Naravno da ne pita za cenu a podrazumeva se da Ljubiša ne poklekne tako lako pred lepotom i telom raskošnim a još ako je remontovan (centriran), ima taj da služi do nekog novog Ljubiše, hahahahahahahahahahaha, misli se boljeg.
#3, 13.07.2016 - 15:26
naravno...ne treba sa konja na magarca!
13.07.2016 - 16:46
Ljubisa54 (63)
Kako je Ljubiše lako zavoleti pa i po cenu utrnute one donjoleđne pozadine, hehehehehe.
#2, 13.07.2016 - 14:08
Ljubav ne pita za cenu!
13.07.2016 - 15:12
MoBa63 (54)
Lepo je setiti se starih dobrih vremena
#1, 13.07.2016 - 12:54
Ne samo setiti se, nego ih i vratiti!
13.07.2016 - 15:12