Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Dora-Maar blog

BELUGE.CARUGE ,PTICE NISKO LETACICEI OSTALI PRIPADNICI FLORE I FAUNE!


i po neki "papak " koji po definiciji ima mozak kao paukovo m*do... ali ga to ne sprecava da kada pogleda dublje u casu ,a casa ko casa bez dna ,pocne da zavija kao ranjena mecka ,mada bi vise voleo da je po definiciji i opredeljenju vuk i to onaj koji u vreme punog meseca zavija ko sinja kukavica ,dozivajuci carugu i pticu ,niskoletacicu jer sam ne samo da je intelektualno ogranicen nego i moralno nepodoban ,posto ljudi u njegovom okruzenju imaju izrazene psihofizicke problene citajuci njegove Sage o "neprijateljima",koje se uglavnom ispoljavaju simmtomima kao sto je pospanost/ZZZZZZZZZZZZ/,obamrlost intelektualnih reakcija,crvenilo po licu i vratu a kod nekih ,Boga mi labilnijih ,i laku agresiju.

Mozda zato ,sto Beluga ,ima samo 10 zuba ,i enormne naslage sala na stomaku i butinama ,pa ne moze da grize vec samo da jede meko ,on umesto da trci pored Dunava ako mu je Kosutnjak daleko stalno zvace jedno te isto ne ostavljajuci prostor metabolizmu da sazvakano svari.

U njegovoj blizini cak i cvece vene .Tip ,koji kada dvaput procitas njegovu misao koju ponavlja godinama kao Svaba ,TRALLA ,LA ,padne ti odmah misao na pamet da moras kuci da pomazis macku i da promenis dedi pelene!

Tip BELUGA ili Vuk-Samotnjak je tip licnosti koji se u sve razume a narocito u razmnozavanje clankovitih glista.

Mitsko bice ,pola covek ,pola rakija!

I sve tako u krug ,podrzavan od tipova licnosti zvanih Caruga ,koji vuce koren nadimka od reci"CIRAK" ,sto znaci opanak ,i shodno poreklu znacenja reci u fundamentu ,rimuje ,pakuje ,crta i nadogradjuje uvlaceci se u zadnjicu ostalih "ajduka" koji u zasedi smerno cekaju na mentorstvo i koorepeticiju ptice niskoletacice koja Kaki gde stigne ,ne birajuci ni mesto ni vreme! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 1

Napiši komentar:

ALFA-X-MEN (37)
#1, 08.08.2016 - 16:43