Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Misty78 blog
Ljudi kupuju razne vrste mirisa da bi lepo mirisali i/ili da bi neutralisali neprijatan miris znoja. Međutim, zapitate li se ikada - mogu li ti veštački mirisi biti štetni za vaše zdravlje? Da li ikada proveravate njihov sastav ili slepo verujete u reklame i bezbednost komercijalnih industrijskih proizvoda? Znate li kako utiču na vaš organizam hemikalije iz tih dezodoranasa?

Za razliku od komercijalnih dezodoranasa (koji se prave od sintetičkih sastojaka i mogu imati veoma štetan efekat na zdravlje u celini), prirodni ili organski dezodoransi se prave od potpuno prirodnih sastojaka koji neguju kožu, stvaraju zaštitni sloj na koži, deluju antibakterijski i antigljivično - pa tako neutrališu neugodne mirise. Takođe, ne začepljuju pore i ne sprečavaju znojenje, već koriste mineralne soli, ulja i biljke kako bi balansirali pH vrednost i smanjili rast broja bakterija (koje izazivaju neugodan miris). Zbog antibakterijskog i antigljivičnog delovanja esencijalnih ulja, razvoj neugodnih mirisa sveden je na minimum.

Upotrebom prirodnog dezodoransa imaćete trostruku korist:
  1. Zdravstvenu bezbednost - jer ne sadrže hemikalije, ne začepljuju pore i ne sprečavaju znojenje (što bi bilo vrlo opasno), već neutrališu neprijatan miris (onemogućavajući razmnožavanje bakterija);
  2. Prijatan miris, dugotrajnu zaštitu i svežinu kože;
  3. Bolje raspoloženje i psiho-fizičko zdravlje, zahvaljujući lekovitim svojstvima esencijalnih ulja.

Živite zdravo i bezbedno, bez opasnih hemikalija! Poručite još danas svoj dezodorans po vrlo povoljnoj ceni:Na navedenom sajtu imate spisak opasnih sustanci iz dezodoranasa (pa možete proveriti kako koji deluje na vaš organizam), spisak sastojaka prirodnih dezodoranasa koji su u ponudi, dejstvo prirodnih dezodoranasa, kao i način upotrebe.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

vld (44)
#1, 17.08.2016 - 22:58
:-)
18.08.2016 - 13:10