Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
moderator blog
Razmisljamo o pokretanju posebne stranice gde bi bili linkovani svi oni koji verifikuju svoj nalog. Npr. slikaju se kako drze knjigu u levoj ruci, pokazu znak za srce ili pobedu i slicno. Na taj nacin ce korisnici sa sigurnoscu da su to pravi profili. Takodje, oni koji budu verifikovali ce dobiti SOL-ove a dodatne solove.

Sta mislite o tome? Ako bi dovoljno korisnica i korisnika ucestvovalo onda bi lakse bilo da i programerima objasnimo da naprave opciju da ti korisnici imaju oznaku na profilu da su verifikovani korisnici. Mozemo mozda i da napravimo kasnije neko foto takmicenje gde bi ucestvovali samo oni koji imaju neke takve slike.

Npr. tu verifikovanu sliku korisnici pored na svoj profil za ocenjivanje ce trebati staviti i na svoj album i obavezno da stave tag/oznaku za sliku u albumu verifikovana I onda ce se lako izlistati sve takve slike. A javite i meni pa da uvrstimo na jos jedan spisak :)

U komentarima smo se dogovorili da devojke koje imaju verifikovanu sliku dobiju 30 solova a muskarci 15 solova jer dame imaju prednost :)

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 85  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Magica (33)
I sta bi sa ovom idejom?
#54, 19.02.2017 - 18:56
A sta je sa ovim sto nemaju nijednu sliku
#53, 29.01.2017 - 17:39
Majacvet (43)
To je sve ok, ali ja kao 100% invalid ne mogu da se verifikujem, znaci, svako koga vidite da se reggistrovan i da je u kolicima, stavite uslov da napise ispod slike je li invalidnost trajna ili ne(npr, on/ona je slomila nogu, to je privremeno, ako napise da boluje od MS, TO JE TRAJNO), njega/nju izostavite iz verifikacije...
#52, 19.08.2016 - 14:50
daca- (54)
Ajd' da i ja prozborim koju. Bilo je lažnjaka i biće. Sama sam stavila na ban čoveka iz Makedonije, koji svojim prijateljima nije hteo da se pokaže pred kamerom. Onaj mišićavi, ne mogu da se setim trenutno nick-a , Antonio valjda...čak su i neki moderatori bili protiv njegovog banovanja, ali je ipak dokazano da koristi slike momka iz Bugarske, koji se bavi fitnesom. Posle toga je jedna korisnica sa karika, pismeno izjavila da ga je videla preko kamere i nalog mu je vraćen. Žena bila zaljubljena u nekoga za koga je mislila da nije prevarant. U ovakvim slučajevima, teško da bi taj korisnik bez fotomontaže mogao da obezbedi sliku za verifikaciju naloga, dakle ne bi se ni slikao jer ima to pravo...
Ali postoje tu i druge stvari.
Navešću samo primer:
Ja imam ćerku koja je sad poveća devojčica. Mogu da postavim na nalog gomilu njenih slika, zamolim je da iz zezanja napravi sliku za verifikaciju...nikakav problem. Sve to odradimo, moja ćerka ode da se druži sa všnjacima, zabole je za karike, a ja kad ne znam šta ću sa sobom, ulogujem se izigravajući curicu od 16 godina. Mogu da budem i popularna, mogu da pravim skandale, izigravam žrtvu jer me spopadaju pedoflili...Ali je poenta u tome da je realno i moguće da neko drugi koristi nalog, a ne osoba sa slike...mogu čak i video da postavim sa video snimom ćerke...šta to znači?
Kada se osoba koja se verifikuje formalno bude lično viđala sa ljudima sa karika, slikala se sa njima, družila se, tek onda možemo biti sigurni da ona stoji iza slika na nalogu.
Lično smatram, da svi mi koji smo odrasli i odgovorni ljudi, treba da pazimo sa kim komuniciramo i da zarad sebe takve osobe proverimo preko kamere, telefona i ostalih sredstava komunikacije, pre nego se možda upustimo u nekakve druge vidove druženja...to je ono što jeste najbezbednije. Ne može sajt ni bilo ko drugi biti kriv, ako neko natrči zbog svoje naivnosti na neku budalu...ovde jedino izuzimam decu, ali smo mi roditelji tu da ih posavetujemo
#51, 19.08.2016 - 11:33
Nadalina1 (67)
I šta na kraju bi sa ovim? Šta da uradim?
#50, 18.08.2016 - 18:00
Magica (33)
Umalo da lajkujem post
#49, 17.08.2016 - 23:07
fenix77 (40)
Moze.
#48, 16.08.2016 - 09:25
Falconbn (40)
ko mi nevjeruje lako dokažem
#47, 15.08.2016 - 22:43
Uvek sam za verifikaciju članova. U pojavnom svetu imamo ličnu kartu, kao sredstvo identifikacije, zašto bismo ovde bili u situaciji da se ostali pitaju postojimo li u liku na fotografiji ili smo neko sasvim deseti... Sa ili bez nagradnih solova, svejedno.
#46, 15.08.2016 - 09:16
smirg (60)
prava stvar
#45, 15.08.2016 - 07:28
1  2  3  4  5  6  [»]