Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Dora-Maar blogZbog zivotne filosofije i opredeljenja ,u koje se pod obavezom moranja podrazumeva sociolosko kulturoloska obelezenost pojedinca zu obaveze kao sto je porodica ,posao ,slobodno vreme ,prijatelji i tek na poslednjem mestu zabava ,bilo sta da ko podrazumeva pod tim izrazom,a mnogima je to Internet ,ne mogu da provodim na zalost ili na moju veliku srecu24h ,na mome omiljenom sajtu ,i tako sam naravno uskracena u svome zivotu za par elementarno vaznih informacija . Na primer ,ko je fake profil ,luzer ,ko sa kime menja sifre naloga koji od 24h su najmanje 26 aktivni,ko kome na naslovnoj strani umesto paloma maramica salje toillet papir iste marke ,sto zbog tuznih zivotnih prica prezentovanih na blic grupnoj terapiji naslovnice ,sto zbog zamenjenih teza u relacijama elementarnim za coveka kao sto su *upe -glava.

Ne promice mi ni masa oglasa licne i opste drustvene potrebe ,sto na naslovnoj strani sto u blogovima ,od nasusne nam potrebe za novim Moderatorom ,novom izgubljeno nadjenom sifrom profila novo-starih .nikad ne odlazecih clanova ovoga sajta ,koji ovako i masovnom pojavom skoro u istom trenutku predizborne tisine su vise informisani o stanju na sajtu i njegovim zakulisnim igrama nego o svom sopstvenom zivotu koga su izgubili u procepu izmedju sive svakodnevice realnog zivota i obecavajuceg sjaja virtuale.

Pa kada vec svi nesto traze ,evo koristim priliku i ja ,da onako decentno u ovaj unos ubacim jedan oglas licne prirode ,naime ..

TRAZIM MUSKARCA SA BRKOVIMA ..jer sta je zena bez s*sa ,selo bez crkve i muskarac bez brkova?

Dok sam bila mlada i obesna ,preferisala sam one glatko izbrijane ,iz ove perspektive danasnje, nekako meterosexualne ,blede kopije onih iz moje omiljene maksime ovde /KARAKTER ,POZNAVANJE GRAMATIKE ,CVRST STISAK RUKE / a sad molicu lepo prosirujem spektar svojih interesovanja i na BRKOVE!!

Svaka prava zena zna od Kalkute pa do Przogrnaca da su brkovi simbol muzevevnosti. Neprikosnoveni znak autoriteta i psiho-fizicke zrelosti,i pre svega sto su svojom zaslugom na sarolikom polju ljubavi preziveli do dan danas i imaju vaznu ulogu u drustvu i estetici muskog autoriteta.

EtE,ja vam rekoh ,a vi sada gledajte sta cete sa sobom i svojim zivotom ako ich nemate ..

/sad onaj smaili sto se plazi/ 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 2

Napiši komentar:

Magica (34)
Ja sam morala da izguglam gde su Przogrnci . Sva sreca pa nisam rodjena u Donjem Brijanju ili Dusmanicu
#2, 17.08.2016 - 22:55
sto je za jedno sreca ,za drugo je nesreca ..kad imas srece ,imas sve *BEACH*
17.08.2016 - 23:19
Neko poput Vuka Karadžića, ali iz mlađih dana.
"Onome ko zna čekati vreme otvara vrata." (Vuk Karadžić)
#1, 17.08.2016 - 21:26
Moze i taj Zeljka ,bolje bez noge nego bez pameti.. *ROSE* *KISSING*
17.08.2016 - 21:27