Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Serendipiti blog

I lepo pita moj prijatelj Zagrivuk: Šta sad??!!

Sad ste u sred te vaše pustinje naleteli ni manje ni više no na MERDEVINE!
Posle predmeta i biljčica, ništa manje niste ni očekivali... ;
E sad, pored opisa, potrebno je da navedete i položaj tih merdevina, gde se nalaze kao i šta ćete s njima.

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Wera (39)
Izmorena hodanjem i morena zedju zaspala sam u sred pustinje.Spavala sam dugo...Odjednom me probudio neki cudan zvuk u daljini.Bila je to duga povorka kamila koja je na ledjima nosila radoznale turiste.Pozurih u tom pravcu,ali vec su bili daleko.Dok su odmicali primetih da sa jedne kamile nesto pade.U zelji da je palo nesto korisno,zaputih se tamo...Bile su to male drvene merdevine, ukrasene neobicnim znacima izrezbarenim po drvrtu od kog su sacinjene.Na rezbarijama je nesto svetlucalo, sagoh se da vidim sta je to i......tu se probudih....Merdevina vise nije bilo
#18, 29.08.2016 - 22:16
П.С. Нисам прочит'о коментаре. Свака сличност са осталим коментарима је случајна. :Р
#17, 29.08.2016 - 12:57
Е, ја ово нисам вид'о јутрос. Ја ћу сад да напишем свој одговор, па ако уважите...

Наишао сам на неке мердевине. Тачније, саплео сам се о њих и уронио у песак. Устао сам и стресао неподношљиво врући песак са себе, а онда сам видео те мердевине. Нисам их приметио на време, јер су од дрвета које је сличне боје као песак, а и мало су умочене у њега. Извадио сам их да видим на шта личе и да ли ми могу бити од користи. Ово је неки ручни рад, види се по неоптимално испосавијаним ексерима. Изгледају као да их је мој покојни деда склепао за једно поподне. Можда их је баш он с неба мени овде бацио, јер је конт'о да ће ми затребати. Дугачке су, а нису тешке. Ваљало би их повући са собом, ако наиђем на неко плодно дрво да могу лакше да се верам на исто.
#16, 29.08.2016 - 12:55
zeljaana (54)
Dalje hodajući naišla sam i na jedne merdevine, koje su bile napravljene od debljeg kanapa i imale su na krajevima okrugle kuke. Zaključila sam da se neko tim merdevinama spustio iz helikoptera, da je u blizini naselje, grad, možda grad u koji sam i ja došla da provedem odmor. Kad sam ih malo bolje pogledala, videla sam da su to iste one merdevine kojima sam se ja spustila u pustinju. Sada znam prema njima da se orjentišem i na koju stranu da krenem da se vratim nazad, a i dosta mi je bilo šetnje po pustinji, puna dva sata. Uskoro ću biti u prelepom gradu, u hotelu sa 5 zvezdica, u kojem ću da nastavim da se odmaram i da uživam. Sa sobom nosim ključ koji sam pronašla i koji ću kad se vratim da izglancam i donesem kući kao suvenir. Baš dobro izgleda, izrezbaren je, sa puno detalja, carski.
#15, 29.08.2016 - 06:20
daca- (53)
idem kroz pustinju, idem dalje...ugledam odjednom nekakve merdevine. bile su postavljene u pesak uspravno...kako bi inače i trebalo da stoje merdevine. pogledala sam na gore, nisam im videla kraja...počela sam se penjati, inače bih umrla od radoznalosti kuda vode. išla sam gore, išla...najdnom sam došla do oblaka...udjoh u oblak, kad iznad čitav mali raj. namerno ne želim reći šta sam videla, je i vi ostali treba da razmislite šta se sve može naći iznad obkaka
#14, 29.08.2016 - 05:33
e čajo, videh da imaš fotomorganu i šta ćeš sa merdevinama?
ja napisa da ću te lupiti stubom (pola merdevine da te puno ne boli)
ako nastaviš da glasno fotomorganišeš,,,,a ti šta ćeš?
#72, 28.08.2016 - 22:04, Ime-Korisnicko

Ništa neću da ti kažem! Ti prepisuješ, E pa, ne može
28.08.2016 - 22:12, Caja
#13, 29.08.2016 - 00:40
-mm- (46)
Ima li kraja m?
Idemo dalje...
osjećam umor, iscrpljenost, ali nastavljam dalje . Nailazim na zid i na njemu naslonjene velike, drvene merdevine. U tom trenutku dok sam se približavala zidu u glavi mi se vrzmalo pitanje, šta se nalazi iza zida? Znatiželja me je tjerala da se popnem uz njih, preskočim zid,i vidim šta se nalazi iza.
#12, 28.08.2016 - 23:18
Još malo Miri! Izdrži!!!! hahahahaha
28.08.2016 - 23:31
robotek (49)
Iduci tako kroz pustinju naisao sam na merdevine. Bile su zatrpane u pesku. Uzeo sam ih i poneo na ramenu. Bilo je vruce ali sam ih vukao kroz pesak. Vukao sam ih i vukao. Znao sam da ih moram dovuci do onih zidina gde je zatocena Magicna. Kada stignem tamo prislonicu merdevine uz zidine daMagicna izadje iz one rupe. A nakon toga ce nastupiti narodno veselje na sajtu kada je ponovo ugledamo u teksas sorcu.
#11, 28.08.2016 - 22:45
Kad odjednom merdevine zabodene u pesak, vode imam fatomorgane nema, kakvo li je ovo cudo sad i ko zabi ove merdevine ovde mislim se u sebi. Pogledam 10 lestvica i odlucim da se popnem, prvo proverim crvrsto li stoje i kad sve bi ok pocnem da se penjem. Kako sam stao na prvu lestvicu naidje kamila, prvo se uplasis, gledam onu kamilu gleda ona mene, sanem na drugu lestvicu eto je jos jedna kamila, stadoh na trecu lestvicu pojavi se dzip terenac za pustinjske uslove, polako pocinjem da se smeskam i popnem se do vrha, i imam sta da vidim pored dve kamile i dzipa terenca, kamion sa pijacom vodom, pistolj, Jedan doberman,
Zamrzivac pun hrane, orao koji mi je sleteo na rame, jedna macka plave boje, 10 boxeva cigara i sanduk vodke! Sidjem sa merdevina, i proverim da li je sve ovo stvarno. Jeste pocinjem da skacem od srece otvaram amrzivac sa hranom i hranim zivotinje, naravno sebi otvaram vodku , cirkam i mislim se, sta li ce biti dalje?
#10, 28.08.2016 - 21:48
Medevine? Hmm Ti to nas malo zekiš? Evo, ja se pitam ko je ovde lud? Odakle merdevine u pustinji? I to nove, metalne, jake, uspravljene i velike kao Semiramidini viseći vrtovi. Da li to neko želi da dodirne zvezde, a ovde je najpovoljnije mesto za to? Zaista ne znam. I šta da radim sa njima? Popeću se, odlučio sam ali me je ipak strah od visine. Kad bi se ponudio neko da ih malo pridrži lako bih se popeo na vrh. U pustinji je to teško. Voleo bih da je još neko sa mnom. Recimo ti, Jeko. Barem mi ne bi bilo dosadno.
#9, 28.08.2016 - 21:07
hihihihihi Čekaj da vidiš sledeći zadatak
28.08.2016 - 21:39
1  2  [»]