Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Riter blog
Ne znam kakvo je vaše iskustvo karikaši u dopisivanju ovde na sajtu, ali pre neki dan sam se dopisivao sa jednom karikašicom, sa kojom sam se inače dopisivao pre izvesnog vremena. Bilo je to možda pre nekoliko decenija, ne sećam se baš tačno. U međuvremenu smo oboje maturirali, evoluirali i reformisali se, u nadam se, bolje ljude. Nije me prepoznala, na prvi mah, jer mi je frizura nešto drugačija, kao što možete videti. Pre sam imao frizuru na glavi, a sad imam glavu ispod frizure. Šta se nalazu u glavi, to je već tajna, mada ni ja nisam siguran da se možda ne skriva i sidro od titanika, a istraživači ga traže stotinak godina u moru. U poverenju, ima svega i svačega, fotomemorisanih bitnih likova i nebitnih ličnosti, inspirativnih razgovora i dosadnih govora, malih uspona i velikih padova, propalih ljubavi i uspešnih zaljubljivanja, ogromnih gluposti i malo pameti, velikih škola i još većih ambicija. I pita me ona čime se sada bavim. Rekao sam joj da trošim dane na odmor, hranu, muziku, sunce i sitnice od par hiljada evra. Mada, spremam se za penziju. Nije verovala, kao ni ja njoj da je seks više ne interesuje. I dalje je tvrdila da je nemoguće da idem u penziju. Rekao sam joj gledaj sada kako je moguće. Nisam se formalno ženio, ali mi se neka pojavila niotkuda i dovela, ne jedno, već dvoje dece. Kaže da je jedno moje, a drugo je njeno od trećeg čoveka posle mene. I kaže da smo se pre devetnaest godina upoznali u jednoj diskoteci, koja je sada pod vodom, s obzirom da je tu potopilo Panonsko more. Te večeri se ne sećam dobro, jer je alkohol učinio svoje. To dete (ćerka) ima devetnaest godina i porodila se prošle godine, a sada čeka i drugog čoveka da joj dovede i njegovih četvoro dece. Ja sam radio koliko sam mogao i fizičke i psihičke poslove. Nosio sam glavu na ramenima godinama i to me fizički izmorilo, a gledao sam fudbalske utakmice, takođe godinama, i to me psihički izmorilo, jer naš fudbal stoji u mestu decenijama. Usled preteranog psiho-fizičkog rada pojavili su se problemi sa šestim prstom leve ruke, koji mi se počeo kočiti vremenom, i tako je povukao celu ruku u nerad, pa sada preko jednog prijatelja, koji ima ženu i decu što studiraju na fakultetu u Kumboru i koji vozi plavi moskvič bele boje sa korpom na krovu, mada je po nekada i skine, sređujem da odem u prevremenu penziju. Jeste da je pre vremena, ali s obziom na moju situaciju to je na vreme. Na kraju mi je ipak poverovala.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

A u
#4, 09.09.2016 - 11:10
marijam (39)
eteti ga na
#3, 09.09.2016 - 10:07
daca- (53)
Ne znam da li je ovo trebalo biti smešno, poučno, za rubriku "veorvali ili ne"...šta je pisac hteo da kaže...plašim se da, ako se previše udubim, odem i ja u penziju, za koju još nisam psihički spremna.
#2, 09.09.2016 - 08:01
Magica (33)
S obzirom na celu situaciju, davno si trebao u penziju
#1, 09.09.2016 - 07:04
 

Korisnik
offline Riter (38)
Srbija, Beograd, BeogradBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa