Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Princess93 blog
Jos jedna suza kanula je večeras. Tiho...najtiše. Niko ni ne zna za nju, osim mene. Često se zapitam da li si tužan kada pomisliš na mene? Ja jesam :( Zato ako si ti nesrećan, dođi. Dođi da podelimo suze zajedno. Dođi da plačemo jedno drugome na ramenu. Da zajedno odagnamo ovu bol koja nas guši.

Čuješ li me? DOĐI! Umirem malo po malo, svaki dan bez tebe! Potreban si mi!

Vrištim, ali samo prazni zidovi me čuju. Oni upijaju moj glas i odnose ga u zaborav....
Ponovo plačem. Suza je kanula na rozeg medu. Nemam snage ni da se nasmešim, jer makar je on tu. Ne, grlim ga i jecam, a on upija svaki moj uzdah i suzu.
Tvoja slika je na stolu. Gledam te oči i pitam se kako sam tek svesna svakog zrna sreće u njima? Zašto tek sada? Da li zbg toga jer konačno shvatam šta sam imala? Ne znam....Onda pogledam u svoje oči. Tu sam pored tebe, grlim te, nasmejana. Ne prepoznajem taj osmeh više, ako ćeš iskreno. Ne sećam se da su mi oči zacaklile od sreće, kao što su mogle sa tobom.

Težak uzdah i tišina. Umorna sam više i od plakanja. U šta sam se to pretvorila?

Zapitam samu sebe, ali odgovora nemam. Nemam snage ni da se pogledam u ogledalo. Toliko sebe ne podnosim. Drugarica mi kaže da često plačem u poslednje vreme. I pita me: "Ne znam kako možeš još da plačeš. Ne znam odakle ti suze."

"Ne znam ni ja. Ali tu su. Kada mi se plače ja plačem." Kažem joj ja. Ali nemam hrabrosti da priznam. Moju bol ne delim nisakim. Kada sam tužna zatvorim se u četiti riza i u mrkloj tišini noći plačem sama. Ne želim da iko vidi moju bol. Jer...ko bi je razumeo? Ko bi prišao i iskreno me zagrlio, obrisao suze i rekao "nemoj da plačeš, ja sam uz tebe." Reci mi, ko bi to rekao? Ja znam. NIKO. Od drugih očekujem da me sažaljevaju i iskorišćavaju. Ništa dobro od drugih ne mogu da očekujem.

Oprosti, ne želim da budem patetična. Samo mi je teško. A kada mi je teško, ja uzmem i pišem tužne priče, da svakoga dirnu i rasplaču. Jer...to sam ja....
I znam da je glupo jer ti ovo ne čitaš. Ali...mogu bar da se nadam, jel da? :) :(


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: