Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ALFA-X-MEN blog

Automobil je stao uz put. Bio je to stari put kojim inace niko nije prolazio. Vrata automobila su se otvorila, a kroz njih je izasao pas veselo masuci repom. Zvao se Campi. Za njime nije izasao niko. Vrata su se zatvorila, a auto je otisao niz put. Campi ga je pratio pogledom i kada mu je vec dugo bio izvan vidokruga. Sjeo je jos uvijek masuci repom. Znao je da ce se njegov covjek vratiti. Uvijek se vracao.
No, njegovog gospodara nije bilo sat, nije ga bilo dva. Vec je dosla noć, a Campi je jos uvijek, jednako mirno, sjedio uz ivicu pustog puta. Rep mu je isto bio miran. U grudima mu je nicala tuga, ali oci mu se nisu zasuzile. Gospodaru se uvijek treba vjerovati.
Te je noci nebo plakalo Campijeve suze. Kisne kapi slijevale su se niz njegovu dlaku i uskoro je promocile. On je samo sjedio i gledao niz put. Dani su prolazili, Campi je jos uvijek cekao svog covjeka, zagledan u daljinu, a kisa je i dlaje padala.

Jednog se jutra pas uz put srusi na blato i mokru travu sto je rasla pokraj puta. Njegovo je malo srce prestalo kucati pod teretom tuge, jer razlog zbog kojeg je Campi zivio nije se vratio tako da je i on oticao. Nikada se nece vratiti. Kisa je i dalje padala po malom psecem tjelu. Nebo je sada plakalo za Campijem....aaaaa...neeeeeeeeeeeee....izvinite ali nemogu dozvoliti da se ova prica ovako završi....vratimo se na pocetak ovog pasusa koji kaze ...jednog jutra....

Jednog jutra na put na kom je stajao pas naidje jedna malena devojcica. Pas joj se svideo na prvi pogled i htela je da ga zadrži. I pas je mahao repom i motao se oko njenih nogu. Uzela ga je u naručije i krenula sa njim kući. Campi je još jednom bacio pogled niz put na bi li primetio svog coveka koji ga je ostavio, ali uzalud. Dragi moji, Campijevo srce je tugovalo danima, i ostala je bol u dusi, ali sada je bilo spremno za novu ljubav... iskrenu bezuslovnu ljubav jednog malog bića...istu onakvu ljubav kakvu je imao i Campi...iskrenu i bezuslovnu.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 9  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

nislice (47)
Sjajna prica...Ganula me bas....
#4, 19.09.2016 - 17:45
Film ti se zove - Hachiko.
#3, 19.09.2016 - 01:15
zeljaana (56)
Koliko su to verna stvorenja, da bi od tuge umrli. Srećom se ta devojčica pojavila i spasila Campija. Sreća u nesreći.
#2, 18.09.2016 - 20:33
Ima onaj film kome se nesecam naziva o psu koji je godinama cekao na zeleznickoj stanici...
18.09.2016 - 23:03
Gocillli (47)
Ganulo me je
#1, 18.09.2016 - 16:12
malo sam promenio kraj....ipak se srecno zavrsilo
18.09.2016 - 16:22