Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Draganns blog
I ako sam ljudsko bice,...gastronom i zadrti samotnjak,.koji sebe ugradjujem u Kulturu i prijatelje,..moji dragi prijatelji Bliznji a i oni Daljnji,.kao i moja kolegijalna Celjad zdusno me razumeju,..saosecaju,.podrzavaju i pomalo pate,..zajedno sa mnom... stvarajuci u meni osecaj punoce i topline!
Tesko mi je,...i oni to znaju,.postuju i osecaju! Fale mi novi delovi kulture,..kreacije,,.novi prijatelji sa odsustvom malogradjanstine,..!!Fale nova celjadf!!!,..Fale mi Sponzori. ,.Sa kojima bi na velika vrata u moj zivot i moje okruzenje usli ,.novi delovi kulture,,ironije ,.malicioznosti, Celjad siroke duse i otvorenog srca,.,
lLjudi finansijske moci,programiranih mozdanih vijuga,,okruzeni zabrinjavajucom kolicinom Dekadentnosti i Demencije sa vrlo redovnom onanijom,.Gazde,.sirokih Moralnih normi shvatanja socijalne sredine,..Vlasnici zanatskih radnji,.frizerskih salona,..šlep sluzbi,.ducana za prodaju konaca,.igala,..dugmadi i ostale pozamanterije,..pekara,..mesara,..piljarnica,..poslasticarnica,..prodavnica tekstila,..cigareta,..cipela,.fotografskih ateljea,.i brojnih servisa,..koji su neophodni,.za davanje provijanta ne mesecnom nivou,..sa cijim imenima ,.bi moja malenkost pocinjala dan,.umesto klisiranog DOBAR DAN!
Mislim da je to sasvim na mestu,..a ubedjen sam da bi moja bliza i daljnja prijatlejska okolina,.i moja celjad u potpunosti razumevsi,. Suptilni Magntizam moje privlacnosti to ,.vrlo zdusno podrzali !!!,..U skladu sa time oni bi i dalje nastavili podrzavanje moje licnosti u pohodu ka kutlurnom osvajanju neslucenih visina,..a Sponzori takodje podrzali i razumeli moju potrebu za egzistencijom!,.. a ti dragi moj Citaoce,..znas da izmedju te dve stvari ,.sustinske razlike ne postoje!!!!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Draganns (50)
Zahvaljujem!!!!
#1, 07.10.2016 - 23:16
 

Korisnik
online
online Draganns (50)
Srbija, Južnobački okrug, Novi SadBlogovi: tagovi
nema tagova