Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
saxo blog

Sujeta kao metod za vinklovanje haknpuca

Dosadno mi je, neće mi san na ove moje male budne oči. Dok mi bolja polovina spava u ljubičastoj spavaćići ja trošim vreme listajući po blogovima. I šta je novo? Ništa. Nasmejem se tu i tamo nekoj nebulozi, uz zapažanje da je lažnih naloga sve više. Provera ip adrese? Smešno, jer upravo sada kuckam iz tuđeg stana, napr, dok razmišljam može li se nekanumerička metoda proračuna kontinuiranih sredina upotrebiti za zaustavljanje cilindričnog I cikličnog upliva svih tih sujetnih I ljubomornih a dokonih ljudi kojima nije mrsko da se preganjaju sa pametnijim od sebe, ili lepšim, svejedno. Neurotičnih I onih koji nisu u vinku je previse. A kontam da se neki žale na javni linč, pa opale po kukanju po moderaciji, dok drugi pišu skaradne pesmice sa sve opisivanjem seksualnih poza. Bljak, što bi rekla moja bolja polovina. Stvarno bljak. A koliko juče sam čistio fb listu, sve u strahu da će to čišćenje prouzrokovati opasan bunt koji će, da stvar bude veća fora, trajati dok je i karika.

Ovo je moj prvi obiljan blog I jako sam zabrinut da li sam zadovoljio sve norme da bih jednog dana postao uvaženi bloger. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Skinuše mi blog pa koristim priliku da 'vako pozdravim Žiku:
https://www.youtube.com/watch?v=uw4Zmv0diMA
Uživajte narode, ima toga mnogo
#3, 17.08.2017 - 21:35
nislice (47)
#2, 17.08.2017 - 17:46
:)
17.08.2017 - 19:05
vidis, sujeta je gadna stvar. ako se udruzi sa gluposcu, propast.
#1, 17.08.2017 - 11:06
SKROZ NA SKROZ, ODOZGO NA DOLE
17.08.2017 - 11:12
 

Korisnik
offline saxo
Rumunija, Giurgiu, Valea DraguluiBlogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa