Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Nebojsa-28 blog
Kuda li se dedoše toliki blogeri, piskarala uluda rekli bi neki. Otkud pad u broju blogova na portalima. Kuda ide taj napredak, ide li unazad. Jesmo li sve manje obrazovani, posledično sve više glupi. Zašto među onima koji (još) pišu, i govore, nema mladih na kojima svet ostaje. I kakvima to svet ostaje, šta znaju, šta misle. Znaju li išta, ili znaju manje, lošije. I misle li išta ili drugi misle umesto njih. Da li je na sceni opasno zaglupljivanje čoveka, mislećeg bića, kome zameraju upravo tu posebnost i protiv nje se bore. I u toj borbi, očito, vode. Ili sve to samo sanjam, a budnom mi se samo priviđa.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

ako nisi dio nekog klana nisi dobro došao...Moraš da potvrdno klimaš glavom kako vođa kaže inače ode sa sajta,zato sam ja solo igrač....Neka me zovu kako hoće l nisam ničiji potrčko.
#3, 12.01.2018 - 00:14
Pa da, u toj borbi očito vode!
#2, 11.01.2018 - 19:25
belladona7 (41)
niko ne voli cop-paste
#1, 11.01.2018 - 13:21