Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
robija blog
 Malo njegovih aforizama iz nekadasnjeg jutarnjeg programa "Beograde, dobro jutro"
Oni koji izdaju i štampaju papirni novac mogli bi sa jedne strane svake novčanice štampati i uputstva za upotrebu. Mnogi građani imaju para, ali ne znaju šta sa njima da rade.

Neki ljudi lako dolaze do para i lako i sa veseljem ih troše. A neki se, opet, dugo muče da dođu do para a zatim su na novim mukama - da li i kako da ih potroše. Siromah je onaj koji ima para a bogat je samo onaj ko ih troši.

Ako ne možete ono što drugi mogu, optužite njih a ne sebe. Oni bi mogli manje, a vi ne možete više.

Ako ne umete da vaspitavate decu, tucite ih. Od toga deca neće postajati bolja ali će vama biti lakše.

Zašto su muževi toliko ljubomorni? Zato što imaju ružna iskustva sa tuđim ženama. Da su to njihove žene, oni bi ih ubili.

Za razliku od kuće i porodice, u kafani vas vole zbog vaših mana a ne vrlina.

Zašto govore drže jedni isti ljudi? Zar nema nekih drugih, koji bi takođe mogli govoriti? Ima ih, ali bi oni govorili nešto drugo.

Muževi troše samo jedan, manji deo žene. Ono što je kod žene najlepše, a što muževima ne treba, one poklanjaju deci.

Ove teškoće su privremene, kao i mi, i nešto mora proći - ili mi ili teškoće

Najgore je imati dobru ženu. Dobru ženu morate voleti, dobra žena vas na mnogo načina obavezuje i sputava. Naživeli su se samo oni muškarci koji imaju loše žene.

Treba biti podozriv prema svima koji još uvek kupuju i čitaju knjige. To bi mogli biti oni koji ne veruju novinama, radiju i televiziji.

Čuvajte se onih koji su prestali da puše. Ko se odrekne duvana, mogao bi se odreći i svega drugog ako mu se učini da je tako bolje za njega.

... 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 8  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Bjork (28)
Iste stvari? :)
Hehehe... Pa izgleda... :) Bar sto se poezije i proze tice, rekla bih... ;)
:-**
#2, 26.02.2008 - 16:51
E da. Nisam mislio na muziku hihihi
26.02.2008 - 17:33
Bjork (28)
E da... Imam neko izdanje "Beograde, dobro jutro" i obozavam to da citam... Onako..., na neki fin nacin je prozeto ironijom i to je divno... :)))
#1, 25.02.2008 - 15:11
Mi volimo iste stvari a?
25.02.2008 - 15:44