Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
DanijelaSU blog

Energetski  ili  Psihicki Vampiri su osobe koje svojim  delovanjem kradu zivotnu energiju drugih  ljudi, uzrokujuci  time kod njih mentalne, emocionalne i fizicke poremecaje i bolesti.

silence_med_en.jpgU osnovi postoje dve grupe  Energetskih Vampira i to:

-         Nesvesni Energetski Vampiri         

-         Svesni Energetski Vampir

Nastavljamo na temu svesnih energetskih vampire, koji su mnogo gori I perfidniji oblik ovih psihickih uzurpatora I manipulatora

Svesni Energetski Vampiri predstavljaju osobe koje su u potpunosti upucene u proces energetskog vampirisanja i koje pri tome koriste tacno odredjene tehnike namenjene tome, dok se njihova obuka obavlja pod vodjstvom i nadzorom "ucitelja" grupe kojoj pripadaju.

Za razliku od Nesvesnih Eneregetskih Vampira, ciji efekti mogu biti polovicni, Svesni Energetski Vampiri zbog razumevanja citavog proces i usled poznavanja tehnika energetskog vampirisanja - koje se uglavnom zasnivaju na ejdetskoj sposobnosti zamisljanja svih pet cula, postizu skoro 100% uspeh.

Osoba koja je izabrana za zrtvu jednostavno ne uspeva da shvati i objasni sebi sta se to dogadja sa njom i cemu je izlozena. Svesna je samo ogromnog bola i neke zlonamerne sile, koja je pritiska i razara njenu psihu, crpeci joj pri tome zivotnu energiju. Ukoliko pak pokusa da objasni i zatrazi pomoc od svojih prijatelja, bice docekana sa nevericom i slabo prikrivenom sumnjom u njeno dusevno zdravlje, sto je ostavlja samu i prepustenu nemilosti vampira.

Postoje dva osnovna tipa Svesnih Energetskih Vampira i to:

- Psihokineticki Vampiri  i

- Astralni Vampiri

 

Psihokineticki Vampiri

Psihokinezu bismo mogli opisati kao "sposobnost osobe da "sakupi" svoju zivotnu energiju i misaono je usmeri ka odredjenoj osobi, stvari ili ideji, kako bi na taj nacin ostvarila neku promenu i "rad" na njima"

Za ovaj tip  energetskog vampirisanja,  od presudne je vaznosti  fizicka prisutnost i vizuelan kontakt sa zrtvom, i u narodu, on je poznat kao "urokljive oci". 

Astralni Vampiri

Astralni Vampiri

Ovaj tip vampira svoje dejstvo ostvaruje projekcijom svoje svesti van fizickog tela, i to na Etericki nivo fizickog plana ili pak na Astralni plan.

Etericki napad  se odigrava za vreme vaseg budnog stanja i narocito tokom uspavljivanja - kada ste jos "ni na nebu, ni na zemlji", sto Astralnom Vampiru olaksava delovanje.

Ukoliko se desi, da dok se bavite uobicajenim dnevnim aktivnostima osetite (senzitivne osobe to mogu) da je u toku etericki napad na vas energetski sistem, odmah uradite meditaciju za jacanje aure (ili molitvu za zastitu u okviru vase religije) i zamolite svoje duhovne vodice (ukoliko ste uspostavili kontakt sa njima) za energetsku zastitu.

 

Nazalost i pored toga sto smo vec zakoracili u 21. vek, svaki razgovor o energetskom vampirizmu i slicnim temama, od strane vecine ljudi dozivljavan je sa blagom nevericom, a osoba - bez obzira na stepen njenog obrazovanja, etiketirana kao sujeverna.

Pa i pored toga, u zadnjih  15-ak  godina  u  svetu se sve vise senzitivaca  i duhovnih iscelitelja  bavi problemom energetskog  vampirisanja, a sve je veci broj lekara ( M.D. Judith Orloff, Dr. Bruce Goldber...) koji su imali dovoljno hrabrosti, da svoje karijere posvete objasnjenju ovog fenomena.

Na kraju da napomenemo, da je vrlo tesko proniknuti u motive i pobude koje nagone Energetske Vampire na svoje delovanje

Za one skeptike, procitajte neke zapise Nikole Tesle na ovu temu, on je valjda dovoljan autoritet..

A mozda I neko od vas spada u ovu grupu J)….

 

 

 

 

 

 

 

  
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: