Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
NENAD1980 blog

NEKE DAVNE IZJAVE (MOZDA CE NEKOM BITI ZANIMLJIVO)

-    Veoma zanimljivo, dečko, ali to nikada neće proraditi. - Profesor Aeronautike u Cambridge-u, reagujući na nacrt mlaznog motora.
 Stigao sam, ne samo gde ni jedan čovek pre nije bio, nego i najdalje što će ljudski rod ikad stići. - Kapetan Cook, na putu za Pacifik.
-    Moje mišljenje je da na svetu može da se proda maksimalno pet kompjutera. - Tomas Vatson, precednik IBM-a, 1943.godine.
-    S obzirom da kalkulator ENIAC ima 18.000 vakumskih cevi i da teži 30 tona, kompjuteri u budućnosti će možda imati manje od 1000 vakumskih cevi i težiće samo tonu i po. - Predviđanje stručnog časopisa 'Popularna Mehanika', 1949.
-    Putovao sam po celoj zemlji, pričao sam sa najvećim stručnjacima i mogu da tvrdim da je obrada podataka hir koji nece potrajati ni godinu dana. - Odgovorni urednik poslovnih knjiga, 1957.
-    Ali...Pa to ničemu ne može da služi. - Izjava inženjera u odseku IBM-a za razvoj, 1968.godine, koji je komentarisao otkriće mikročipa.
-    Ne postoji ni jedan jedini razlog zašto bi neko želeo kompjuter u svojoj kući. - Ken Olson, predsednik i osnivač kompanije 'Digital Equipment Corporation', 1977.
-    640kb je više nego dovoljno za bilo kog korisnika. - Bil Gejts, 1981. godine.
-    Telefo


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline NENAD1980
Srbija, Zaječarski okrug, KnjaževacBlogovi: tagovi
nema tagova