Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
boki1978 blog

KAKO SE OSLOBODITI VOJSKE

 
Ovo je istinito pismo koje je napisao jedan regrut da bi se oslobodio služenja vojnog roka u Italiji: 
 "Poštovani gospodine ministre odbrane! Dozvolite mi da Vam iznesem neke cinjenice, koje ce Vam mnogo štošta objasniti u rešavanju mog slucaja. Trenutno cekam poziv za odsluženje vojnog roka u italijanskoj vojsci. Imam 24 godine i oženjen sam 44-godišnjom udovicom, koja ima 25-godišnju cerku. Tu cerku je oženio moj otac. Tako je otac postao moj zet, jer je oženjen cerkom moje žene. Istovremeno je cerka moje žene postala moja maceha. U januaru smo moja žena i ja dobili sina, postao sam otac. To dete je brat žene moga oca, dakle šurak moga oca. Ali istovremeno je i moj ujak, jer je brat moje macehe, to jest moj sin je istovremeno i moj ujak. Dva meseca kasnije je i žena moga oca dobila sina, koji je moj brat, pošto je sin moga oca, ali pak takodje i moj unuk, pošto je sin ženine cerke. Dakle, ja sam brat moga unuka i pošto je muž majke neke osobe istovremeno njen otac, iz toga sledi, da sam otac cerke moje žene, to jest i brat njenoga sina. Dakle ja sam svoj sopstveni deda! Ovim obrazloženjem, poštovani gospodine ministre, Vas molim da me oslobodite vojne obaveze, pošto po zakonu, otac, sin i unuk ne mogu istovremeno da služe vojni rok. Molim za razumevanje i povoljno rešenje mog slucaja!"
 
 
( U aktima ovog mladica je pisalo: Osoba je razrešena vojne obaveze zbog psihickih poremecaja i mentalne nestabilnosti, koji su posledica nesredjenih porodicnih odnosa!) 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: