Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog

Da li vi volite sale na svoj racun?

  Za neke glupa sala , za druge smisao za humor...a za vas... Nekada se upitate da li su muškarci s neke druge planete ili su još uvek zaglavljeni u vremenu kada smo svi živeli u pećinama. Zašto? Zbog šala u kojima, čini se, veoma veliki broj muškaraca uživa. Čak i oni za koje biste isprva pomislile da su fini i lepo vaspitani - desi se da vidite kako, kao i ostali, i oni "finiji primerci" uživaju u šalama na račun veličine nečijeg polnog organa (ili se upuštaju u verbalno nadmetanje u stilu "čiji je veći") ili, recimo, prosto umiru od smeha kada neko od njihovih prijatelja "ispusti vetar" i posle ga satima zavitlavaju zbog toga. Svi se, sasvim iskreno, smeju tome. Vama nije jasno - u čemu je fora? Šta je tu toliko smešno? Dobro, da nekako razumete da se nakratko nasmeju - detinjast humor, ali ajde. Međutim, da se ponašaju kao da je to nešto najsmešnije što su u životu doživeli, to vam već nije jasno. Smatra se da je moguće da se radi o takmičarskom duhu, uvek prisutnom među muškarcima, da su zato toliko omiljene šale na nečiji račun. Naravno, pametne šale na nečiji račun je znatno teže smisliti nego one glupe i kad bi se ograničili samo na inteligentne šale, ne bi ih bilo ni blizu toliko mnogo. Dobro, reći ćete, šta s tim? Zajednički smeh među muškarcima je od velike važnosti za sklapanje prijateljstva. Oni neće ni izbliza toliko pričati kao žene, niti toliko stvari poveravati jedni drugima kao što to žene čine; njima za sklapanje prijateljstva i zbližavanje služe zajedničke akcije i zajednički smeh. Zbog toga će se muškarci truditi da izazovu smeh što je moguće češće - ako nije izvodljivo smisliti nešto zaista pametno, može da posluži i staro dobro gađanje tortama ili šta god drugo. vhodnaSmeh.jpgRezultat ove razlike među muškarcima i ženama jeste da se muškarci mnogo češće smeju u muškom društvu nego u ženskom. Ako se zbog toga osećate povređeno, nemojte. Ženski smisao za humor se razlikuje od muškog, pa je rezultat toga da se i žene znatno više smeju u ženskom društvu nego u muškom. Svakom svoje, moglo bi se reći.

garf0gk.pngZato se ne nervirajte mnogo zbog glupih šala. Ako ste u situaciji kada su glupe šale zaista neprikladne, kada mogu i da vam štete - blago i diskretno opomenite svog dragog. U ostalim situacijama jednostavno prepustite svog dragog bezazlenoj muškoj zabavi, baš kao što će on prepustiti vas društvu vaših prijateljica i "ženskom ćućorenju".0098007.19.jpgNeka se ni jedan muskarac ne nadje uvredjen  jer se u blogu govori samo o sali! jubac!!! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa