Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
josapandur blog

Zapis o trbuhu i pupku jedne mlade, lepe, buduće studentkinje psihologije i umetnosti

 

Ovaj tekst bi trebao biti pod cenzurom sa upustvom: Odobreno je za odrasle, pod uslovom da svi prizori pokreta u kojima se vidi pupak igračice budu izrezani.

Ako se ne može pokriti odećom, treba da bude zatrpan draguljima ili nekom drugom vrstom egzotičnog ukrasa. Naročito je svetogrdno ako plesačica može da pokreće svoj pupak - da se otvara i zateže izvodeći lelujave pokrete. Takva sekvenca /čitaj: simbolizam otvora/ se mora rezati da nebi izazvala seksualnu histeriju gledališta.

U ilustrovanim istočnjačkim priručnicima on ima eho i jeku genitalnog, muškarac jezikom istražuje pupak svoje partnerke - lažni caruk u lažnoj ikčip-i.

Ljudi, pogotovo ženski pol, skloni konteplaciji u pupku vide središte svemira, oblik meditacije okrenut unutra /hasihasta - pupkogledać/. Je li to pokušaj poništenja individualnog.

Danse du ventre - trbušni ples - ima svoju opipljivu istoriju. Oni koji u to ne veruju unapred su izgubljeni.

Postoje tri glavna pokreta: izvijanje, vrtnja i mešanje. U izvijanju karlica se trza napred, vrtnja je okretanje karlica, a mešanje se sastoji od valovitog gibanja mišića u području trbuha, uključujući veštu kontrolu mišića. Prva dva pokreta su svakidašnja - treći je profesionalan. Sva tri su deo aktivnog seksualnog pokreta. Početak pokreta je u haremu, za one koji se seksualno dosadjuju. Mlada žena, gore navedena - seda podvijenih nogu na izvaljeno telo gospodara harema, umeće u sebe caruk i zatim zavodnički izvija telom da bi ga dovela do orgazma. Specijalnim pokretima karlice i stezanjem abdominalnih mišića da bi se masirao caruk gospodara. Ovo se naziva plodna masturbacija.

Vremenom se pokreti ženske karlice razvijaju u vizuelnu igru za nadraživanje i uzbudjivanje pre samog svršetka. Osobodjene dodira s tromim telom gospodara radnje su mogle biti preuveličane i učinjene ritmičnijim. Kad se doda muzika onda to postaje ono o čemu govorimo. Ovde nije umesno govoriti i o umetnutoj simbolici porodjaja i plodnosti, pa to i nećemo. Dodato je: da je naglasak na održavanju čilosti i dobre forme.

Trbušni ples je oblik lečenja napetosti i depresije. To kruženje bokovima, ritmičko uzdizanje karlicom, lelujavo okretanje karlice, udarci gornjim delom bedara, treperenje stražnjeg dela kolena, trzaj bokovima i devino ljuljanje - je lek. Jeli lek? 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline josapandur
Srbija, Borski okrug, BukovoBlogovi: tagovi
nema tagova