Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
TAJA85 blog
   Svaki dan je dar od Boga! Često se obmanjujemo kako je današnji dan sličan jučerašnjem i da će biti isti kao sutrašnji. Međutim, ako obratimo pažnju na dan koji traje, otkrićemo makar jedan trenutak kada možemo promeniti sve ono što nas čini nesrećnima. To može biti trenutak koji nam se čini istim kao i milioni drugih.

Upravo nam takvi momenti u životu pomažu da se menjamo, da sazrimo, da smognemo snage i krenemo u potragu za svojim snovima. Tokom te potrage biće uvek patnje, razočarenja i teških trenutaka koji nam pomažu da očvrsnemo.Smisao života možemo stvarno razumeti samo ako dopustimo da nam se dogodi nešto neočekivano. Sreća je ponekad blagoslov ali najčešće je osvajnje. Za nju se treba boriti, ne plašeći se da zauzmemo neki stav u životu. Jer ako akžemo da nas bačeni kamen nije pogodio, ako na pretrpljenu uvredu ne odgovorimo, onda prihvatamo ulogu dobreduše, kukavice! Ponekad treba smognuti hrabrosti i upustiti se u borbu sa jačima od sebe jer je to jedini način da ostvarimo svoje snove!

  
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: