Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Boyfoto blog

Osveta jednog muškarca :)))

Kratka priča bračnog života...Nedelja na veče, priđem joj u krevetu i polako je zagrlim...

Ona:
Dušo molim te, ostavi me na miru - boli me glava, zar ne možeš da me voliš i bez toga...?

Ajde - neka joj je...

Ponedeljak na veče, opet se pripijem uz nju...

Opet ona:
Ma ostavi me čovječe, imala sam užasnu frku na poslu još sam sad iznervirana, zar stvarno ne možeš da me voliš i bez toga...?

Pa hajde - recimo da je razumem...

Utorak u krevetu polaku je poljubim...

Odmah ona:
Ma daj stari prekini, pospremala sam stan celo poslepodne, padam s nogu od umora, zar ne možeš da me voliš i bez toga...?

E muku... ništa... probat čemo sutra ponovno...

Srijeda a ja je pomilujem po grudima...

Pa dakako opet ona:
Imala sam užasnu rapravu s komšinicama a onda još prešla pola grada zbog kupovine namirnice, imaj malo obzira bre, zar ne možeš da me voliš i bez toga...?

Emti majčicu... pa ništa - sutra je novi dan...

Četvrtak noču a je je zagrlim...

Ma pogodili ste, ona opet:
Daj me pusti na miru, sutra imam važan sastanak, morat ču rano da ustanem a vidi koliko je sati, zar ne možeš, da me voliš i bez toga...?

Ovo prelazi sve granice al sutra je petak - dan za metak pa mora da bude nešto od toga...

Evo, došla petkova noč a ja zvizzz rukom na one njene delove...

Znam znam - znali ste več, opet ona:
ma daj prestani več jednom, morala sam pre vikenda završiti sve poslove u kancelariji a onda još u školu radi dece pa posle toga još do moje majke i odvesti ju u trogovinu, mrtva sam umorna, zar ne možeš da me voliš i bez toga...?

E ovo je kap preko ruba... sutra če vidjeti boga svoga...

Subota, ustao sam u 6 ujutro, iskrao se iz kreveta, odjenuo se pa trkom u prodavaonicu cveča i kupio joj najlepšu ružu... Zatim trkoma natrag kuči, skuhao sam joj kavu, napravio doručak, stavio sve to na tasu zajedno sa ružom, probudio je nježnim poljubcem i ovaku isprepadanoj poslužio doručak u krevetu.

Dok je jela doručak pripremio sam joj pjenušavu kupku u kadi i dok se ona kupala i uživala pospremio sam čitav stan.

Dok se ona oblačila gledajuči njenu omiljenu seriju na TVu kuhao sam najbolji ručak što sam mogao da ga smislim i što sam kadar skuhati ga a ona je celo vreme sedela na kauču i blenula u TV.

Posle ručka oprao sam suđe, presvukao se i rekao joj umiljatim glasom: Dušo obuci se - vodim te u šoping u najbolju prodavaonicu odječe što ju je moguče nači u gradu...

Nabio sam žuljeve po tabanima od šetanja spratovima i odelenjima trgovine ali nije bitno - ona je bila sretna i veselo je probavala haljine, suknje, cipele, birala tašne i na kraju sve to trpala u ona prokleta šoping kolica što sma ih več jedva jedvice gurao trgovinom, toliko su bila natrpana...

Sva sijajna i blistava došla je do kase a ja dakako s njom i pobacala je sve nakupljeno na pult kod kase i onda se jedno pola sata samo čulo ono pip pip pip pip kako je radio čitač koda a cifra na kasi je polako rasla...

Napokon je otpiskalo pa ugledam cifru - ovako otprilike jednih 3.600 eura...

Gleda me i smeška mi se a ja ništa i gledam ju...

Onda ona počne da gubi strpljenje i kaže: pa daj mi je več jednom???

A ja se napravim blesavim: Pa šta da ti dam???

A ona odmah ko iz topa: PA KREDITNU KARTICU VALJDA !!!!

A ja sasvim mirno: Dušo... pa sve sam napravio i čak doveo te ovamo, a sad još i kreditna kartica??? Zar ne možeš da me voliš i bez toga...?

Dugo je čutala a onda samo nestala iz trgovine... Ma dobro - znam: neču sexati ni danas ali bar jednom pokazao sam joj svoje...


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa