Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
zagibg blog
AKO IMATE VREMENA I VOLJU PROČITAJTE
SUPER JE!!!
Prolazeći pored sobe svoga sina otac je bio iznenadjen videvši da je krevet namešten i sve uredno spremljeno u sobi.

Onda je video koverat na jastuku. Na njemu je pisalo "Za tatu".

Sa najgorim slutnjama, otvorio je koverat i počeo da čita pismo držeći ga drhtavim rukama:

Dragi tata,
Pišem ti sa velikom tugom i radosti.
Morao sam da pobegnem sa mojom novom devojkom jer sam hteo da izbegnem scene sa tobom i mamom. U Suzanu sam našao pravu strast, a ona je i tako lepa... Znam da je vi ne biste prihvatili zbog svih njenih prislinga, tetovaža i njenog uskog motorističkog odela, kao i zbog toga što je ona prilično starija od mene.

Tata, imam i radosnu vest - ona je trudna. Suzana kaže da ćemo biti veoma sretni. Ona ima kamp-kućicu u šumi i gomilu drva za loženje; to će nam biti dovoljno za celu zimu. Želimo da imamo još mnogo dece. Suzana mi je otvorila oči činjenicom da marihuana stvarno ne šteti nikome. Uzgajaćemo je i razmenjivati sa drugim ljudima u Komuni za kokain i ekstazi. U medjuvremenu, molićemo se da nauka ipak uskoro nadje lek za SIDU, da Suzani bude bolje, ona to sigurno zaslužuje.
Ne brini tata, ja imam već 15 godina i umem da se brinem o sebi.
Siguran sam da ćemo vam kad-tad doći u posetu da vidite svoje unuče.
Tvoj sin Dejan.


P:S:
Tata, ništa od toga nije istina. Ja sam preko puta kod Dragana u kući. Hteo sam samo da te podsetim da u životu ima mnogo gorih stvari od one školske knjižice na mom radnom stolu. Volim te!
Tata, nazovi kada bude bezbedno da mogu da se vratim kući!!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 13  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Luuna (49)
xexexxexe znam ovo,ali moja jedina konstatacija kad su deca u pitanju je: Niko,ali niko na svetu,ne moze vise da nas obraduje i naljuti,nego nasa rodjena deca:))
Ipak su oni nase blago:)
#2, 06.07.2008 - 22:00
tako je Luuna, i najveća radost i tuga, pozdrav
06.07.2008 - 22:14
+5.Pozdrav.
#1, 06.07.2008 - 19:51
hvala, druže moj
06.07.2008 - 19:59