Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bizi blog

Novi dizajn Karike.com - update version 32

Drage Karikašice i Karikaši

Ovo će postati od sada redovna praksa da objavljujem šta su naši developeri i dizajneri novo uradili. Ja počinjem sa objavljivanjem od verzije 32 ali ovo je pravi trenutak zbog novog dizajna :-).

Naslovna stranica ima novi dizajn, sve sugestije su dobrodošle, a sugestije ostavite u komentarima ispod ovog teksta. Na naslovnoj stranici su i albumi, nove fotke tvojih prijatelja i oni koji slave taj dan rođendan ili slavljenici :-).

Sada se stranica brže učitava. U gornjem delu stranice je vreme poslednjeg komentara – ako nisi pročitao/la poslednji komentar onda će biti označen sa tamno pink pozadinom (na taj način ćeš moći brže da odgovoriš na komentar). Stranica za ocenjivanje ima novi dizajn. Na stranici naloga ima mala izmena: ako korisnik nema slike u profile onda će se slike albuma prikazati na levoj a ne na desnoj strani.

Greška u obaveštenjima je popravljena (nekoliko praznih stranica su se pojavljivale kada je bilo samo jedno obaveštenje).

Uskoro ćete moći naručivati slike sa sajta na vaš mobilni telefon, podržano na drugim sajtovima u mreži a uskoro i na Karike.com

Pa, kako vam se sviđa novi dizajn? Da li vam se više sviđa od prethodnog?

 

Tagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

extra.........plus od mene :-)
#1, 01.03.2009 - 21:26