Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
DanijelaSU blog

Bežične ili kablovske veze.....pitanje je sad?

Odgovor zavisi kakav vam je internet priključak. Da li je kablovski internet, adsl ili onaj standardni, poznati telefonski.
U moru internet stranica koje služe za uspostavljanje kontakata, bilo koje vrste ljubavne, prijateljske ili poslovne, jer postoji rubrika u kojoj se izjasniš zašto si ti uopstee tu, ja sam se prijavila na jednu. Htela sam da vidim za čim se to toliko ludi, i šta je to tamo što je stvarno «in»????

 dok sam pretraživala videla sam da tamo imaš ama baš sve što je potrebno i u «pravom svietu». Imaš ljude s kojim se upoznaješ, s kojim komuniciraš, vidiš ih na slikama, vidiš gde izlaze s kime se druže koja ima je omiljena boja ...imaš mogućnosti da im putem neke «zavrzlame» pošalješ virtuelno «piće» ili «poklon».

internetlove2b.jpg                           internet-love.gif

Nisam mogla a da se ne upitam , da li mi je za početak bilo kakve veze, ljubavne ili prijateljske potrebna samo dobra konekcija za internet?????

Gubimo li lepotu ljudskog dodira????? Ili nam tehnologija i računar zamenjuje lepotu upoznavanja i ostvarivanja ljubavnih i prijateljskih veza. Prije se izlazilo na ulicu, u grad i upoznavali smo ljude uz toplinu ljudske blizine, a danas je očito postalo dovoljno otići na stranicu i virtuelno upoznati se, ispričati se pa tek onda i zvanično se upoznati uživo. Gde je nestalo uzbuđenje zbog prvog sastanka s osobom koja ti se sviđa, otkrivanje ljudskih vrilina i mana bez da ti odmah sve bude servirano na «profilu». Gube li ljudi lepotu zbližavanja, ljudske govorne komunikacije. Znači li to da ćemo možda za deset godina samo tipkati i prestati komunicirati uživo. Mnogi su se upoznali na internetu i neke veze su se čak i završile brakom, no ja nade ipak polažem i tradicionalnije načine zbližavanja.

Pa iako je ovaj članak započeo kao napad na tehnologiju ono što je najvažnije je ipak ljubav, koja očito ne bira način i medij na koji se širi, ali dok nje ima sve je onda ok, zar ne???? 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

zanimljivo...+
#1, 18.07.2008 - 19:46
Thank's :))
18.07.2008 - 19:48