Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
saki83 blog
Sistem preljube...Ako se uđe malo dublje u psihologiju preljube i poređenje preljube koju čini žena i koju čini muškarac, pronaći će se sledeće.
Muškarac kada vara, vara isključivo strastima, a evo i kako. Kada vidi ženu, komšinicu, poznanicu, oskudno odevenu, više nema vremena za razmišljanje mozgom, jednostavno počinje da razmišlja strastima i njegov libido raste. Tako muškarac postaje slep dok ne izvrši radnju preljube, a onda dolazi pokajanje i uvekvraćanje ženi kući. Problematika je kada postane opsednut telom, pa mu se pre svega pomračuje srce a onda i um te ostavi ženu, ali uvek posle izvesnog vremena dolazi pameti kada shvati da ispunjenje nema u samom telu, već u ljubavi koju je davno ostvario sa drugom ženom. Ovakvopomračenje uma se dešava kada muškarac počinje da rzmišlja ispod pupka pa pomtrači mu se srce, ao onda um, međutim najveći broj muškaraca se zadrži samo na prevari ispod pupka bez ostalih pomračenja.

Žena nikada ne vara ispod pupka, retko i to su žene bez mozga. Prvo počinje sa srcem, i bez uma, a i bez strasti. Srcem kada prevari tu je krah i lom braka ili veze. Zaključak se izvodi jednostavno iz toga što žena retko posmatra muškarca kao vizuelni objekat pri čemu joj se povećava libido. Žene su tu koliko bolje toliko i gore, jer su pre svega naivne i padaju na lepe priče muškaraca željnih da prevar samo ispod pupka betz ljubavi. Utoliko je ova prevara gora jer je uvek prevara srcem i nema tu više nikakvog odnosa u braku i dolazi do pucanja istog...


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

biba66 (50)
Saki je u pravu, kod muškarca nije važan flert (ja sam to oprostila), važno je da ne uđe u neku vezu koja traje. To je problem. Ja možda zvučim glupo, ali dok deca i porodica ne trpe nije ništa strašno.
Kad su žene u pitanju. Tu uvek krenem od sebe, mislim da činom prevare ne bih prevarila muža već svoju decu. To govorim iz prostog razloga. Decu treba negovati jer su dar Božiji, a ako ja razmišljam o nekom drugom ili ne daj Bože uđem u vezu onda je to na štetu moje dece. U tom slučaju ne bih mogla njima da posvetim svoju pažnju i to vreme provedem sa njima. Opasnije je kad žena učini preljubu.
#3, 29.07.2008 - 08:45
millyyy (32)
potpuno se slzem sa svim sto si napisao.........pozz
#2, 25.07.2008 - 12:31
Pozz milllyyy..
25.07.2008 - 12:33
weder (39)
pouzdano tvrdim da ni sve zene nisu iste
#1, 25.07.2008 - 12:26
Ne nisu iste, slažem se, ali sve varaju na isti način, prevara biva iz ljubavi a ne strasti. Veoma mali broj zena vara iz strasti, veoma mali, niskomoralnih.
25.07.2008 - 12:29