Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Slackobre blog
...nastavakIzvestaj patologa. Citajuci ga, dupli vinjak koji sam narucio naprasno je napustio casu . U tom trenutku upotrebio sam ga kao dusevni anestetik,  jer za ono sto sam procitao i te kako je potrebna dobra doza necega za smirenje.
Smrt je nastupila izmedju 02-02:30h, telo je nadjeno u kuhinji, na podu, u sedecem polozaju. Na prednjoj strani glave, tik iznad desne slepoocnice vidljiv je poveci otok nastao od udarca, najverovatnije od nekog metalnog predmeta. Pretpostavlja se da je od tog udarca i nastupila smrt, sto je bolje po nju, jer ono sto je ubica ucinio nakon njene smrti moze se svrstati u najgoru svirepost. Verovatno je udarac metalnimpredmetom usledio jos u hodniku, jos sa vrata, tako da zrtva nije stigla ni da reaguje. Potom je odvucena u kuhinju, gde je ubica nozem iz zrtvine kuhije, zrtvi prerezao grkljan, a zatim joj i isekao jezik. Istim nozem je na njenom stomaku “ispisao”:bla, bla, bla"!!!
Ove reci su u pocetku delovale zbunjujuce na policiju, dok nisu otkrili podatke o zrtvi. Radila je kao radio-voditelj. Zbog tog podatka, nekako je, na uvrnt nacin, ovo unakazavanje  dobilo svoj smisao. Ubicu bi dakle trebalo traziti medju zrtvinim slusaocima, jer neko je ocigledno bio nezadovaljan njenim radom.
Nakon citanja podigao sam pogled ka Marku. Pogled stvarno nekad govori vise od reci, a moj je postavljao samo jedno pitanje: “ Da li je ovo moguce?!!”
Marko je samo potvrdno klimnuo glavom. Ovo je jedan od onih trenutaka kada ne znate
sta da kazete, da uradite. Sedeli smo tako par trenutaka u tisini.

nastavice se...


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: