Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bizi blog

Cyber Srbija veceras u 20h na TV Avala

 Gosti u vecerasnjoj emisiji Tacka oslonca na TV Avali, u 20h, bice Milena Djuricic (Agena/Google), Lidija Komlen-Nikolic (spec. istraziteljka za borbu protiv cyber kriminala), Nebojsa Vasiljevic (pomocnik ministra za informaciono drustvo), Vanja Zunic (majka male Katarine Kranjc), Suzana Mancic, Zorica Zarkovic (novinarka), predstavnik udruzenja za borbu protiv Internet zavisnosti, Dejan Bizinger (u svojstvu osnivaca projekta Humanost.org). Bice video priloga i o onima koji su nasli svoju ljubav preko Interneta. Kliknite na link ispod za detaljniji opis.
 Opis sa sajta TV Avale

„Sajber Srbija“ naslov je ovonedeljnog izdanja Tačke oslonca na Televiziji Avala.

Autor Miloš Teodorović razgovaraće sa ljudima kojima je Internet promenio život.

Među njima će biti i Suzana Mančić i to nakon što su na Internetu obelodanjeni njeni privatni intimni snimci koji su danas dostupni na oko 67.000 fajlova.

Takođe, čućete i priče onih koji ovim putem obezbeđuju lekove za sebe i svoje bližnje, poput Beograđane Vanje Žunić koja je posredstvom Internet sajta www.humanost.org uspela da sakupi sredstva za spasonosnu operaciju svoje ćerke u Londonu.

U Tački oslonca učestvovaće i nekoliko parova koji su se upoznali preko Interneta, a potom i venčali, a čućete i priču žene koja je zahvaljujući Internetu otkrila prevaru svog sada već bivšeg supruga.

Osim toga biće reči i o razlozima zbog kojih, uprkos ohrabrujućim statističkim podacima, Internet u Srbiji nije još uvek zauzeo mesto u bizinsu koje zauzima u Evropi, pa i u državama regiona (poput Hrvatske), od kojih se u nekima na primer celokupno bankarsko poslovanje odvija elektronskim putem.

Videćete koja su objašnjenja zbog kojih je Srbija uz Vatikan danas na listi evropskih država u kojima se Internet najsporije širi, kao i zbog čega su Internet veze ovde najskuplje i najsporije....

Autor i voditelj: Miloš TeodorovićTagovi:

 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: