Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
coa4eyes blog
...ali ne , oko nje će morati dosta da se potrudi.Nije želeo da je uplaši kojekakvom brzopletošću,svaku je reč merio.Opet , nalazio se u bezizlaznoj situaciji.Srce , organ za koji se već pitao da li postoji u njemu, govorilo mu je jedno dok je zdrav razum , za koji je bio siguran da ga poseduje , sa druge strane replicirao.

Nije mogao da piše , izvukao je iz fioke davno napisanu priču o neregularnosti fudbalskog prvenstva u svako doba aktuelnu.Malo će popljuvati po funkcionerima , malo po igračima i mirmna Bačka.Uvek je imao spremnih nekoliko tekstova koje može  iskoristiti u ovakvim situacijama , dobro ne baš u ovakvim jer mu se ovo nije događalo ranije , da zbog cure ne može da piše , ali sličnim.Ne  ni sličnim ipak je ovo specifično.A ona? Ona je stalno nešto vrdala.Te ne može zbog ovoga ,  te ne može zbog onoga.Sve mu je to bilo pomalo sumnjivo.Zašto to radi? Zašto ga jednostavno ne o`ladi već ga zavlači u nedogled. Za šta bi on njoj bio od koristi,razmišljao je.Što je u principu i bio njegov veliki problem.To što je stvari uvek osmatrao iz svih mogućih uglova , a stara narodna kaže ` ko pre devojci...` , pa ti osmatraj do prekosutra. Da , možda , nije htela da napravi ljubomornim svoga muža , ili je možda  htela da bude in pa da ima i muža i ljubavnika.Ne,ne,ma ona nije takva.Zašto onda?

Ma , pitaće je direktno , sutra kada ode do redakcije , odlučio je.To mu ipak nije pomoglo da lakše spava , naprotiv , legao je sa njom u mislima i budio se sa njom u mislima.Samo je nije sanjao , iako je to želeo više od  ičega.Bar bi u snu mogao da joj pokaže kakav je i šta je , pardon , ko je.Otkud sad to , pitao se.Nikada nije bio sanjar , dapače , puki realista.Menjala ga je nesvesno za ovih nekoliko dana više nego neki za nekoliko godina.Govorili su mu ` ...sve se menja samo ti ostaješ isti , doduše sa kojim kilogramom više koje su godine donosile , ali isti , zadrt , tvrdoglav , svojeglav , ironičan , sarkastišan , maliciozan ...` Uvek se lepo zahvaljivao na komplimentima , a da ga vide sad , ne bi ga prepoznali , možda samo po kilogramima. Šta može da izgubi , ništa.Ma pitaće je.Direktno.

Na njegovu veliku žalost u redakciji je naišao na nekakvo slavlje.Otkud sad ovo , razočarano pomisli.Nije ga bilo  nedeljama i sad kad je slučajno banuo , kad ono proslava.A rođendane nije voleo.Ispostavilo se da baš `koleginica` Valentina proslavlja svoj  XX rođendan , a da on o tome nije imao pojma.Počastila je zaposlene u redakciji kolačima (koje je sama napravila,ahaaa...) i sokovima , jer pobogu gazda nije dozvoljavao alkohol na radnom mestu.Kao da radimo na građevini pa da se ne okliznemo.Nije kapirao da mozak bolje i iskrenije razmišlja kada se malo zagreje.Vladimiru nije bio baš najjasniji razlog iz koga ljudi slave to što su za još jednu godinu stariji.Taj dan  u godini bi ga uvek deprimirao.Ali dobro , to nije bio onaj dan koji on nije voleo već dan koji bi mogao da zavoli . I , šta sad da radi ? Smatrali su ga i bezosećajnim (malo čitaoci , više oni o kojima je pisao) ali čak ni on nije mogao nekome da upropasti radost.Ostaviće to za neki drugi put.

Ali u glavi je već iskonstruisao najverovatniju situaciju... 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline coa4eyes
Srbija, Beograd, ObrenovacBlogovi: tagovi
nema tagova