Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
wodolija blog
mene ne zanima ko si ti ni kako si se obreo owde.mene ne zanima kako zaradjujes za ziwot. ja zelim da znam za cim zudis i da li se usudjujes da sanjas o tome da ispunis ceznju swoga srca.
mene ne zanima koliko godina imas. ja zelim da znam da li ces rizikowati da ispadnes budala zbog ljubawi, zbog snowa, zbog awanture koja se zowe biti ziw.
mene ne zanima koje planete uticu na twoj datum rodjenja. ja zelim da znam da li si dodirnuo srediste sopstwene tuge, da li su te ziwotna razocarenja otworila ili si se skwrcio i zatworio iz straha od daljeg bola. zelim da znam mozes li sedeti sa bolom, sa bolom mojim ili swojim, ne meskoljeci se da ga prikrijes ili umanjis ili izbrises. zelim da znam mozes li drugowati sa radoscu, sa radoscu mojom ili swojom, mozes li se prepustiti diwljem plesu i dopustiti da te zanos preplawi do samih wrhova prstiju i ne upozorawati nas da budemo pazljiwiji, da budemo realisticni, niti da se setimo swih ljudskih ogranicenja.
mene ne zanima da li je prica koju mi kazujes iskrena. ja zelim da znam mozes li razocarati druge da bi bio iskren prema samom sebi, mozes li podneti optuzbu izdaje i ne izdati sopstwenu dusu. ja zelim da znam mozes li biti weran te stoga dostojan powerenja. zelim da znam mozes li wideti lepotu cak i ako nije
lepa swaki dan. zelim da znam mozes li ziweti sa promasajem, sa promasajem
swojim i mojim, i jos uwek stajati na rubu jezera i po srebrnastoj
mesecini uzwikivati “To”!
mene ne zanima gde ziwis ili koliko para imas. ja zelim da znam mozes li se dici posle noci bola i ocaja, iscrpljen, satrt do srzi, i uraditi ono sto se mora uraditi za decu.
mene ne zanima ko si ti ni kako si se obreo owde. ja zelim da znam hoces li stati u srediste ognja zajedno sa mnom i ne ustuknuti.
mene ne zanima gde si ili sta si ili sa kim studirao. ja zelim da znam sta je to sto te drzi iznutra, u trenucima kada se swe ostalo rusi. ja zelim da znam mozes li biti sam sa sobom; i da li zaista wolis drustwo u kome se nadjes u trenucima praznine.
ako imas odgowore meni najbliskije..pozelecu da nikada ne odes od mene!!


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 14  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Samo je jedna Desanka Maksimović
#3, 24.04.2013 - 02:47
RINGERAJA (39)
...predivno napisano,hm.....dodji na msn.cekam te!
#2, 10.08.2008 - 22:53
shoks (33)
lepo i izrazajno ,nadam se da imas nekog dovoljno bliskog da te usreci.i da ti bez stida da odgovor na svako pitanje.pozz
#1, 10.08.2008 - 20:22
mislila sam da imam. uplasio se i otisao kad sam mu dozwolila da zawiri dublje u mene..
ali weciti sanjar u meni jos uwek weruje..i trzi.. :)
isto zelim i ja tebi. i swima koji owo procitaju. da imaju kraj sebe osobu za koju mogu da kazu:
"Ne merim vise vreme na sate,
ni po suncevom vrelom hodu;
dan mi je kad njegove se oci vrate
i noc kad ponovo od mene odu.

Ne merim srecu smehom, ni time
da li je ceznja moja od njegove jaca;
sreca je moja kad bolno cutim s njime
i kad nam srca biju ritmom placa.

Nije mi zao sto ce zivota vode
odneti i moje grane zelene;
sad neka mladost i sve neka ode
on je zadivljen stao kraj mene. "
10.08.2008 - 20:38