Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Humangus blog

Što žene ne znaju o muškarcima

  Ima nešto u uzrečici: 'Ah, svi su muškarci isti!', koju žene znaju govoriti svojim prijateljicama dok uz kavicu tračaju svoje neposlušne partnere. Naime, muške obilježavaju neke opće karakteristike prilično neshvatljive ženskom rodu. Shvatite li ih, postići ćete i primirje sa suprotnim spolom. Pa krenimo... 
Žene se često ljute na muškarce zato što im ne znaju čitati misli. No tražiti od njih da to čine i biti ljut jer im to ne uspijeva isto je kao da se ljutite na sebe jer ne znate letjeti. Muškarci su jednostavna bića, zato im radije recite što zapravo želite. Uštedjet ćete si puno živaca i bit ćete sretniji. 

 

Muškarcima je Jessica Alba seksi, Monica Bellucci također, kao i Scarlet Johansson... i još puno njih za koje je bolje da ne znate. I da, to će priznati i to je u redu - sve dok za vašu najbolju prijateljicu ne misle isto. 

Ne tražite od njih da razumiju vaš strastveni nagon za kupnjom cipela ili krpica koje ćete obući najvjerojatnije samo jednom ili čak nijednom. Muškarci to ne razumiju, a šoping je za njih često mučna obaveza (bar ako su u šopingu s vama, a ne sa svojim prijateljem u razgledavanju tehnike ili sportskih rekvizita) pa divljenje cipelama u izlogu i isprobavanje mnoštva haljinica ostavite za druženje s frendicama. 

Muškarci zaista misle da izgledate jako dobro bez trunke šminke, ali nažalost, ne toliko dobro kao s njom. Stoga ne očekujte navale iznenadne strasti ili da se iznova zaljube u vas ako ste doma uvijek nesređeni, s podočnjacima, i još se žalite na umor i na to koliko imate posla. 

Ženama je jako stalo do toga što će odjenuti, no istina je da muškarci to malokad primjećuju, osim ako odjeća nije jako izazovna. Zato, bez brige, oni vas ionako najviše vole kao od majke rođenu. 

Kuhati večeru za muškarca je kao kad muškarac ženi kupuje cvijeće, osim što, naravno, ovo prvo zahtijeva puno više vremena, truda i znanja. Srećom, većina muškaraca to ipak zna cijeniti. No nemojte očekivati da će misliti da je ono što je njegova mama vjerojatno svaki dan činila za njega nešto zbog čega se baš jako žrtvujete. 

Muškarci vole tepanje, ali isključivo u četiri oka! Pred prijateljima više vole glumiti frajere i pate od usađenog straha da ne ispadnu papci. Zato ne očekujte od njih previše nježnosti, tepanja ili poklanjanja pažnje kad ste u društvu. 

To da je netko seksi ne bi se moralo odnositi samo na žene. Naime, i frajeri nešto slično vole čuti. Kao, uostalom, i neki drugi dobar kompliment, što podiže njihov ego i daje im samopouzdanje.  

Prebaciti preko usana 'volim te' je velik korak u životu svakog muškarca i zato oni radije čekaju da se vi odvažite i prvi to kažete. Muškarac koji previše vremena provodi u teretani vjerojatno nadoknađuje očit nedostatak nečega. Nažalost, ono što želi nadomjestiti otkrit ćete – prekasno. 

Za muškarce ljubomora nije znak pretjerane ljubavi već nedostatak povjerenja. Vaša ljubomora će mu zato prije biti znak da ga ne volite dovoljno (jer mu dovoljno ne vjerujete) nego da vam je previše stalo do njega. A njegova ljubomora? To je već sasvim druga priča i za neku drugu temu. 

Za prevaru nema nikakvog izgovora. Nemojte se pitati u čemu ste pogriješili i nemojte preuzimati dio krivice. Ako vam on kaže da mu se to jednostavno omaklo, imajte na umu da se varanje baš i ne omakne samo tako. Ne radi se tu o nekoj nezgodi na koju se ne može utjecati, naprimjer: 'Ups, malo sam se spotaknuo i upao u seksualni odnos s drugom.' Te su stvari planirane i svjesno izvedene, a događaju se i najpoželjnijim partnericama. 

Svi muškarci s kojima ste ikad hodali, a koji su rekli da se ne žele ženiti ili da ne vjeruju u brak, i sami će se, budite sigurni, jednog dana oženiti. Ali ne vama. Oni vam zapravo ne poručuju da se ne žele oženiti. Ono što vam, dakle, govore jest da se ne žele oženiti vama.  
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

:))))))))))))))))eeeeee
#1, 20.08.2008 - 23:51