Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Humangus blog
  Mnogo je mitova koje muškarci gaje o ženama. Razlog je jednostavan - muškarci i žene ponekad, pogotovo kad su veze, seks i ljubav u pitanju, kao da su s dva različita planeta. No, to nije nužno tako, jer ne žele se sve žene udati niti su sve ljubomorne. Možda muškarci više i češće pričaju o seksu, no to ne znači da je ženama seks manje drag. Žene nikad nisu zadovoljne. Kad žena predloži da se nešto promijeni ili popravi, to ne znači da vas gnjavi, kritizira ili da se žali. Ona na taj način zapravo izražava svoju predanost vezi. Žene u svemu vide potencijal da stvari krenu nabolje i to se ne srame priznati.

 

Žene ne vole seks na brzaka. I ovo je posve pogrešno vjerovanje. Istina je da žene vole predigru, ne onu predigru samo da se odradi, već finu, po mogućnosti maštovitu, nakon koje će zasigurno slijediti seks iz snova. 

No to, naravno, ne mora uvijek biti tako. Ponekad je seks na brzaka, pored veš-mašine, u kuhinji ili u hodniku jednostavno neodoljiv i jednako strastven kao i seks nakon fantastične predigre. Najvažniji je, dakako, tajming i dovoljna količina strasti i požude s obje strane. 

Žene se samo žele udati. Prilično velik broj muškaraca vjeruje da je ovo istina. Zašto? Možda zato što u svim bajkama i pričama žene sanjaju o tome da pronađu princa, odjenu dugu bijelu vjenčanicu i žive sretno do kraja života. Međutim, vremena su se promijenila. 

Istina je da mnogim modernim ženama udaja nije jedini i najveći cilj u životu. Ako se dogodi brak - sjajno, a ako ne - opet dobro. Uostalom cure iz 'Seksa i grada' su pokazale da se dobro može zabavljati i živjeti u kasnim 30-ima i 40-ima. Čak i neumoljive statističke brojke pokazuju da je sve više nevjenčanih parova u svijetu koji su predani svojoj vezi, no komadić papira i duga bijela vjenčanica im nisu osobito važni. 

Sve žene žele djecu. Većina žena želi djecu, no nemali broj njih ne razmišlja nužno o produžetku vrste. Uostalom, ne kaže se uzalud da su tridesete nove dvadesete, a i medicina je uznapredovala, pa biološki sat sve kasnije počinje otkucavati. 

Žene žele odgajati svog muškarca. Ili još gore - preodgajati. Istina je da žene vole spašavati, ali isto tako puno više vole biti s odraslim zrelim muškarcem. Možda želi jednog dana biti majka vašem djetetu, ali ne i vama. 

Žene varaju rjeđe od muškaraca. To nije istina jer muškarci nisu genetski skloniji varanju od žena. Prijevara je podjednako česta pojava kod oba spola, ali su žene sklonije tome da razmisle dva put prije nego namjeru provedu u djelo. Osim toga, puno su diskretnije, a muškarci su ionako skloniji samodopadno povjerovati da ih žene neće prevariti. 

Žene ne vole pornografiju. Žene možda nisu vizualno tipovi poput muškaraca, no to ne znači da žene mrze porniće. Ako svoju odabranicu planirate raspametiti pornićem, onda za početak bolje odaberite neku soft verziju, a uratke s orgijama, čudnovatim seksi predmetima i životinjama, ako vas takvi pale, zadržite za sebe. 

Žene žele kontrolirati muškarce. Nemojte brkati kontroliranje i želju za sudjelovanjem i poboljšanjem. Ako žena vidi da ste povrijeđeni, da se mučite s nekim problemom, ona vam samo želi pomoći. Također, ako vidi da ste zabrinuti, želi da je uključite i da se ne borite sami sa svojim problemom. I ne, ne radi to zato jer vas želi kontrolirati, već zato što joj je stalo do vas, jer vas voli. 

Žene su po prirodi ljubomorne. Žene su instinktivno zaštitnički raspoložene, pogotovo ako se radi o nekom ili nečem što im je vrijedno. A muškarce smatraju vrijednima koječega. Zato su često na oprezu; ne zato što vam ne vjeruju, već zato što vas vole i ne žele vas izgubiti. No, isto tako ne treba miješati ovakvu vrstu ljubomore s izljevima bijesa, pravljenjem scena i postupcima koji graniče s patološkom ljubomorom. Ako je vaša partnerica takva, onda vam toplo preporučamo da date petama vjetra. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

:))))))))
#1, 20.08.2008 - 23:53