Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
Humangus blog

Istina o muškoj seksualnosti

  Mnoge žene ne razumiju mušku seksualnost i muški spolni nagon. I zato je ovaj članak posvećen svim ženama koje smatraju da je nemoguće shvatiti što muškarce doista 'pali'. Ženama je teško razumjeti koliko je doista jak spolni nagon prosječnog muškarca. Zato je za početak dovoljno prihvatiti činjenicu da je muški seksualni nagon puno izraženiji od ženskog. 

 

Jedan od razloga opstanka ljudske vrste jest činjenica da se priroda pobrinula za to. Muškarci su 'programirani' da jednostavno obožavaju penetrirati u žene te izbacivati svoju spermu u njih. To vam možda ne zvuči baš lijepo, ali primarni seksualni cilj muškarca je staviti penis u vaginu i ejakulirati. 

Iako mnogi muškarci ostaju vjerni svojim partnericama, znanstvenici tvrde da su muškarci stvoreni kako bi oplodili što više žena, naravno, onih koje su im privlačne. Vratimo se na početak – ljudska vrsta opstala je zahvaljujući toj muškarcima prirodno dodijeljenoj strasti. Još dok se živjelo u plemenima primitivni muškarci su imali odnose sa svakom ženom koja ih je privukla, te su na taj način osigurali produženje svoje vrste. 

Puno je toga utjecalo na razvoj ljudskog ponašanja i muškarci u današnje vrijeme ne pokušavaju oploditi svaku ženu koju sretnu, a koja ih seksualno uzbuđuje. 

No unatoč tome činjenice su sljedeće: muškarci su ludi za seksom, razmišljaju o seksu puno više od žena i ma koliko se trudili biti romantični i nježni, zanima ih jedino kako staviti penis u vaginu. A mnogi muškarci prepustit će se i oralnom te analnom seksu. 

Zaključci 
Prosječni muškarci puno su više zainteresirani za seks nego prosječne žene i vrlo je vjerojatno da: 
- osjećaju vrlo jako potrebu za spolnim odnosima 
- riskiraju unatoč mogućim posljedicama 
- budu nevjerni 
- upuste se u seks s prostitutkama 

Nekoliko sitnica koje muškarca mogu uzbuditi: 
- ženski dekolte 
- dobro oblikovana ženska guza 
- dobre noge 
- čak i trag parfema 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

pa hvala bogu imam sve to sad zasad
#1, 20.08.2008 - 23:52