Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
ddaniel blog
Hemijska analiza žene

 

Hemijska analiza žene:

Element: Žena
Simbol: Že
Pronašao: Adam
Atomska težina: Optimalna 54 kg, ali varira od 40 do 250 kg.
Učestalost elementa: Veće količine se mogu naći u urbanim sredinama.
Fizičke osobine: Površina obično premazana bojom. Proključa odjednom, zamrzne se bez razloga. Topi se ako se primijeni odgovarajući postupak. Neukusna ako se pogrešno proba.
Kemijske osobine: Lako se spaja sa zlatom, srebrom i drugim plemenitim metalima te dragim kamenjem. Apsorbira velike količine skupih materijala. Može eksplodirati iznenada bez prethodnog upozorenja i bez poznatog razloga. Ne otapa se u vodi, ali joj se prijemčivost znatno poveća ako se natopi alkoholom. Najefikasniji poznati element za upijanje novca. Element koji se izuzetno rijetko nalazi u djevičanski čistom stanju.
Najčešća upotreba: Prije svega kao ukras, naročito u skupim sportskim automobilima. Odlični medikament za relaksaciju, vrlo efikasno sredstvo za čisćenje.
Izvršeni pokusi: Pocrveni kad se zatekne bez ambalaže. Pozeleni kada se stavi pokraj boljeg uzorka.
Opasnosti: Vrlo opasan element osim u rukama stručnjaka. Ilegalno je imati više od jedne, iako se može posjedovati i više pod uvjetom da se drže na različitim lokacijama i pazi da elementi ne dođu u direktni kontakt.


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 6  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Korisnik
offline
offline ddaniel (28)
Srbija, Pirotski okrug, DimitrovgradBlogovi: tagovi