Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog
okok ajde da rasčistimo nešto...e ovako to što ja volim da plašim i ubijam ljude ,i da im čupam duše to je samo moja stvar i jadnika koji mi se nadju na putu.samo zato što sam djavolov mali pomoćnik ne znači da sam loša osoba ,već da uživam na svoj način  i da me ispunjava pomisao da sam sudija koji vas šalje u pakao da se pečete u večnoj vatri vaših ovozemaljskih grehova...i samo molim vas nemojte da se folirate i da mi pričate o bezgrešnosti to ne postoji   zato kad dodjem po vas samo se opustite, pošteno ću da vas osudim na večnu patnju i bol.
NEMA LJUTNJE:SRDAČAN POZZ OD LUCIFERA.
 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ajme :)

Dobar si ti meni ... ne mozes da me zabolis.

#2, 05.07.2009 - 16:18
Alien92 (25)
Hmm zanimljivo...

za one koji ne znaju...

Mefistofeles je ime jednog od glavnih demona u hrišćanskoj mitologiji. Mefisto se često koristi kao drugo ime za Satanu ili Đavola. Pošto su legende o njemu nastale većinom tek u periodu Renesanse, Mefistofeles se ne pojavljuje u Bibliji. Ipak, po nekim nebiblijskim hrišćanskim spisima i mnogim sedamnaestovekovnim pričama, Mefistofeles je bio prvi koji se priključio Luciferuu pobuni protiv Boga na početku vremena. Kada su pobunjeni anđeli kažnjeni i prognani iz Raja, Mefistofeles je u Paklenoj hijerarhiji dobio mesto odmah ispod Lucifera.

Najpoznatija Mefistofelesova „uloga“ jeste u legendi o Faustu, koji prodaje svoju dušu Đavolu. Ova legenda je zapisana u nekoliko verzija od kojih je najpoznatija Geteova (Johann Wolfgang von Goethe) drama Faust (u dva dela). Mefistofeles se u Geteovom delu sâm Faustu predstavlja kao pali anđeo, a takođe se u "Prologu na nebu" pojavljuje u prijateljsko-poslovnom razgovoru sa Bogom.
#1, 29.08.2008 - 03:56
pravi si mali alien kad to znaš.:-))
29.08.2008 - 05:52