Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog

Prestala sam i da verujem u zaborav. Sad verujem samo u sećanja...Ponekad se i zapitam gde si. Gde u tom trenutku kada shvatim da mi očajnički treba tvoj glas,tvoj zagrljaj... Koju sada ljubiš,nazivaš je isto kao i mene nekada,puštaš joj onu istu pesmu... Našu pesmu.
I priznajem da boli! Jer on,on ne razume. On ne shvata,ne čuje,ne vidi... Svakim danom me sve više razočarava,i tek tada shvatim da sam se jedino sa tobom osećala kako treba... Bio si mi sasvim dovoljan,iako ja tebi nisam bila.
I trebaš mi sada,nemaš ni pojma koliko... Ali ne kao onaj koji me voli,ljubi... Ne tako! Trebaš mi kao prijatelj,trebaš mi samo ti... Jer samo ti razumeš. Ili si bar nekada razumeo...
Od kako si otišao stvari se nisu nešto ni promenile... I dalje sam ona stara,sa istim navikama i porocima... Prazni dani su mi već postali deo svakodnevnice na koju se,na žalost,navikavam i svaki pokušaj da se o5 sastavim završi se neslavno... Tvoj odlazak me je boleo,i još uvek boli... I boleće! Dala sam ti sve,i na kraju ostala bez ičega.
Nepotpuna i sama... Pokušavali su i da me izvuku iz toga,ali im ne uspeva... Polako i dižu ruke od mene. I neka. I samoj sebi sam suvišna.

Jedino ti ćeš ikada moći o5 da me sastaviš. Ali nemoj,jer znam šta sa sobom nosiš...
I jedno znaj. Volim te. Ali mi se ne vraćaj,jer sam zaslužila ovakav život,osuđen na propast bez tebe. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
Arhiva unosa