Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog


Čime sam sve ovo zaslužila? Šta sam joj to uradila da bi mi tako uzvratila?! Da li sam rekla nešto ružno,uradila nešto loše? E pa,dragi moji karikaši,NISAM!

Ta mala lažljivica je uspela! Zamalo da ostanem sasvim sama. I znam koliko ju je radovala činjenica da imam samo nju... Iskoristila je trenutak kada sam izgubila jednu veoma dobru drugaricu,i dobro se postarala da ostanem bez još jedne... Ali  sam,iako malo kasno,shvatila šta je zapravo uradila.
I da - verovala sam joj,sve joj govorila... Jedina koja je bila u sve upućena,jedina kojoj sam mogla sve reći... Bile smo najbolje godinama,odolevale svemu,držale se zajedno kada je bilo najteže... Obožavala sam je!
I eto šta sam dobila zauzvrat... Počela je da širi lažne priče,ali to čak nije ni najgore... Izdala me je! I samo mi nije jasno kako je mogla posle svega u oči da me pogleda. I koliko sam je puta pitala da li je to njeno delo,spremna sve da joj oprostim,gledala me je u oči i besramno lagala!

Zar se sve ove godine samo pretvarala? I ne samo ja,bilo ko,nije zaslužio ovako nešto! Ovo što je ona meni uradila ne bih poželela nikome.

Mogla bih sad i da kažem da mi je na nekim stvarima zavidela,da ju je ljubomora na sve ovo naterala,ali neću...  Iako možda ne bih lagala,neću to reći. Neću ni nju da žalim,žaliću osobe u njenom okruženju... Jer će i njih izdati kao što je i mene,pa možda i gore... 

Ako uopšte gore od ovoga postoji. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 25  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Nemam pojma na koga mislis ali Isto mi se desilo... Sta ces... Vreme sve izleci... Samo opusteno :) :-*
#4, 09.09.2008 - 20:50
Ma bolje da ne znaš... A i da saznaš nekako,ne bi verovala! ;)

:***
12.09.2008 - 19:10
TRU (30)
Prosla sam kroz isto to...kao da citam svoje razmisljanje pre 3 godine. Vidis,meni je to pomoglo da sazrim. Izdaja najbolje drugarica me je naterala da ne gledam vise na svet ruzicastim pogledom. Patila sam...mnogo. Ali sam posle sve te patnje shvatila da se ona zapravo hranila mojom patnjom,likovala je,jer joj je cilj bio da me...pa...unishti emocionalno. Zato sam jednostavno postala nepoverljiva prema svima. Nikada ne otkrivam sve o sebi nikome. Kada se jednom opeces...ne vracas se vise na staro. Moj savet : Nemoj da pustis suzu...pati u sebi,ali nemoj da pustas suzu sbog nje...jer svaku suzu koja tebi kane niz lice...ona je upija,cak iako nije pored tebe. Upija je i uziva u tome. Nemoj da joj pruzis to zadovoljstvo.
#3, 31.08.2008 - 02:45
Razumem te... Iste su. Ma nije ona vredna mojih suza,naravno da neću...

Hvala ti puno!
31.08.2008 - 02:54
GaMBiNo (33)
Haha :) "Chovek je choveku vuk"
#2, 31.08.2008 - 02:11
Xex! XD

31.08.2008 - 02:14
GaMBiNo (33)
Homo homini lupus est :(
#1, 31.08.2008 - 02:06
...? :S
31.08.2008 - 02:10
 

Blogovi: tagovi
Arhiva unosa