Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
DanijelaSU blog

EPIZODA BR.3 VASE I NASE OMILJENE SERIJE " AMOR DE MI VIDA " ( SPREMITE "PALOMA" MARAMICE, OVO GADJA DIREKTNO U LEVU SRCANU KOMORU)

PRVI KADROVI SU REZIMEI PROSLE EPIZODE, UVODA U CUDESNU SUDBINU KONSTANCE MARIJE INJES...NAROD SEDA KRAJ MALE EKRANE TV PRIJEMNIKA I GLEADA, ZABORAVLJAJUCI PREDIZBORNE FRKE I DISKVALIFIKACIJU MILORADA CAVICA, BAR NA TRENUTAK..RADI KVALITETNIJE RAZRADE OVE FASCINANTNE DRAME, NARATOR NAS RECJU I SLIKOM VRACA KA POCETKU ZAPLETA, TACNIJE NA ZIVOT POKOJNIH RODITELJA MALE KONSTANCE MARIJE INJES, KOJI SU, NA KRAJU SAZNAJEMO, POD NERAZJASNJENIM OKOLNOSTIMA IZGUBILI MLADE ZIVOTE..POLICIJA I DALJE NIJE RASVETLILA SVE CINJENICE..BEZ DOKAZA SUMNJA NA MOCNOG VELEPOSEDNIKA ALEHANDRA GARSIJU, MOGUCI MOTIV BI BILO SEOSKO GOVORKANJE DA JE KONSTANTIN OTAC PEDRO USTVARI VANBRACNI SIN ALEHANDROVOG OCA MARIA, ZACET U VELIKOJ ALI ZABRANJENOJ LJUBAVI SA SIROMASNOM, NARAVNO, ALI PRELEPOM, PODRAZUMEVA SE, SLUSKINJOM ADELETOM, KOJA JE PAK , GLE ZAPLETA UMRLA NA PORODJAJU..
NA SAMRTI JE MARIO POVERIO DUGO SKRIVANU TAJNU SVOM ISPOVEDNIKU, DA JE MALOG PEDRA DAO NA USVAJANJE SIROMASNOJ PAORSKOJ PORODICI UZ BOGATU NAGRADU, UZ 1 USLOV - VECNO CUTANJE..
SUMNJA SE DA JE ALEHANDRO GARSIJA, UPLASEN ZA SVOJE NASLEDSTVO, KOJE NIJE ZELEO PODELITI SA POLUBRATO, NAREDIO NJEGOVO UBISTVO..
DRAMATICNA ODJAVNA SPICA I - EPP!!!!!!!  PREDIZBORNI, NARAVNO...


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 0  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: