Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog
PAZITE ŠTA ŽELITE JER DJAVO NIKAD NE SPAVA

Vetar je duva bilo je vruće ,i ako je dan odavno prošao  sunce je usijalo beton  koji je goreo kao nakovanj kovača.nije mogao da nas rashladi samo je još više  širio vreo talas oko nas ,osećali smo da ćemo biti ispohovani i posluženi u nekom restoranuKao da se sam pakao sa ovozemaljskim  svetom zamenio to veče,samo je rogonja falio i slika bi bila potpuna.

Znojavi i blago ošamućeni od tolike toplote stigli smo na žurku koja je već počla,svuda se slavilo muzika i petarde su treštali na sve strane ništa neobično za novu godinu .To je trebao da bude vrhunac našeg odmora na karibima,gde sam otišao sa dvojicom drugara to nam je bio jedan od snova koji nas je nosio da izdržimo predhodnu godinu,nova godina na karibima,san s e ostvario.

Unutra puno ,vesele se crni beli žuti ljudi iz celog sveta uživaju u muzici pići i hrani jedu kao da im je poslednje veče i da sutra neće svanuti ,gledam ih i pomišljam kako su smešni i nekako jadni  u svojim pokušajima da strpaju što više hrane u usta i što pre sažvaću trudeći se da izgleda kao da su nezainteresovani za specijalitete večeri ,nego ih konzumiraju iz čiste dosade.Piće se samo toči ,potoci vina ,piva ,viskija ,vOtke i ostale žestine slivaju se u tela gostiju i nagrizaju im jetru kao pacov ostatke hrane koja je ostla besno bačena u nekom fensi restoranu.

Gole devojke igraju u kavezima i izazivaju svojim erotski plesom ,uvijaju se ppoput cveta na vetru i šire mirise svojih nauljenih tela koji golicaju nozdrve i teraju mozak da poludi i ode na neko drugo mesto da napusti telo ostavljajući slobodno mesto za grehove koji su i u paklu zabranjeni zbog svoje surovosti i morbidnosti.muzika je bila toliko glasna da sam jedva čuo svoje misli,ritam je nosio sve i davao im snagu da jače i bezobzirnije skaču sudarajući se medjusobno,i svoj znoj tresu jedni na druge ,slika je bila nadrealna ,kapljice znoja kao da su prizivale osobu na koju su pale da se uhvati u strasan ples i razmenu telesnih tečnosti  nemareći da li su dolazile sa muškarca ili žene.

Vidjao sam svašta bio na mnogo dogadjaja i novih godina ali ovako nešto nisam video prisustvovao sam sodomi i gomori uživo .gledajući u napaljenu masu video sam ortake sa kojima sam došao nisam ni primetio kad su otišli od mene i napali devojke u kavezima, koje se nisu branile već ih podigle na sebe i pokretima napred nazad jebale pred svima.trljao sam oči u neverici ,i taman kad sam krenuo da izadjem i pogledam da li smo još uvek na ovom svetu ili smo upali u drugu dimenziju  koja se otvorila u prelasku stare godine u novu  u kojoj je sve moguće i dozvoljeno ,čuo sam glas iza sebe koji se jasnočuo i ako su decibeli pomerali unutrašnje organe i tresli telo u svakom naletu basa.

Gde si pošao ,žurka je ovde

-okrenuo sam se ispred mene je stajala osoba sa  dugačkom crnom tkaninom koja je prekriva la celo telo spodobe koja me je gleedala jarko crvenim očima.

A kkoga ti glumiš rekao sam ,ne uspevši da sakrijem gadjenje na svom licu

-kakvo je to pitanje pa zar se to ne vidi iskezio se i pokazao mi svije zube koji su zasijali u polumraku kluba kao oštrica žileta

- djavola

Prepoznao si me bravo prekinuo me ,-hteo sm da dodam ali ti je loš kostim- nastavio je vidim odmah da su bistar momak i umeš da kontrlišeš svoje misli i postupke ,ne prepuštaš se iracijonalnom.

 

pali bre –rekao sam

ook :odgovorio je i plamen je zasijao na plafonu zaigrao je u ritmu muzike .

šta bre pomislio sam u sebi,šta se koji moj ovde dešava,nikome nije smetalo što klub gori ,samo je još više raspalio podivljalu masu koju je plamen već počeo da miluje po visoko podignutim rukama,kao da su hteli da se uhvate u ples sa vatrom.

Znam šta misliš rekao je –kako  se zapalio plafon jel da

Samo sam potvrdno klimnuo glavom vidno uznemiren jer sam shvatio da to nisu čista posla.

Da li se sečaš 12 maja ove dodine ,da li možeš da se setiš šta si poželeo tog dana,opet sam klimnu o glavom ali levo desno nemajući pojma šta se dešava i zašto me pita tako prosto a zastrašujuće pitanje.

Rekao si i poželeo sledeće nastavio je izvadivši crnu debelu knjigu,ovde sve piše crno na belo  tvoje reči izgovorene i tvojom željom koja je bila neverovatno velika i moćna zapisane u knjigu večnosti.

Moj san je da odem na karibe za novu godinu upoznam ,neku guzatu crnkinju i jebem je dok ne padnem u nesvest.kad bi mi se taj san ostvario počeo bi da verujem da su čuda moguća ,i čak bi počeo da verujem da ima boga .

E a tada je tvoj prijatelj djole dodaao:

-Pa nemože to tako veruješ neveruješ

Ma može nastavio si da želiš -može što bih verovau u nešto što nisam video verujem samo svojim očima ako vidim karibe i guzatu crnkiju verovaću.čak bih verovao i poštovao djavola samog da znam da mi je on omogućio i uslišio moj san o karibima,prodao bih svoju dušu i ne bih žalio za njom ni jednog trenutka.Da li si to izgovorio ti ili neko drugi .Upitao me je .

-Ja sam t o izgovorio ali nisam mislio obiljno

Hahaha nasmejao se ,vi smrtnici  nemate pojma kako svet funkcioniše ,tumarate tamo vamo kroz život nesvesni da je ono što vas održava želja za onim što ne možete da imate i nada da će te to dobiti jednog dana,tvoj dan je došao ,zatvorio je knjigu i vratio je pod svoj crni plašt.

Ja još nisam mogao da verujem da je to ispred mene sam djavo ,pa sam rešio da ga oteram u tri lepe i prebijem boga u njemu,ali samo što mi je ta misao prošla kroz glavu,njegova šapa ledena kao najhladnija santa leda,spustila se na moje rame i ja sam potpuno utrnuo od te hladnoće nisam mogao da se pomerim

Danas ti živiš tvoj san danas ćeš dobiti i tvoju crnkinju ,a kada bude došo tvoj sudnji dan znaj da ću ja biti tu i uzeti ono što mi pripada i nemoj da se čudiš i pitaš zašto sam ja uslišio tvoju želju a ne veliki tvorac ,stvoritelj univerzuma moćni bog jer čudni su putevi gospodnji hahahaa. Zato nemoj da si tako ukočen opusti se i uživaj u tvojoj želji,tvom snu.kako je polako odlazio od mene ponovo sam mogao da pomeram telo prvo ruke ,glavu ,a zatim i ostale delove tela,izgubio se u masi plamen se ugasio   muzika se utišala ,a meni je mrak pao na oči  osetio sam nemoć mislim da sam izgubio svest.poslednje čega se sećam dok sam gubio svest bila je prelepa crnkinja koja ide ka meni i pruža mi ruku.

sutradan sam se probudio u sobi hotela u kojem smo boravili, pomislio sam kako luda noć prisećajući se priče sa osobom koja se predstavila kao djavo i pazarila moju dušu kao na pijaci smešno ,i skroz ludo . okrenuo sam se ka prozoru da uhvatim sunčev zrak kad sam ugledao da pored mene leži crnkinja koju sam video kao u snu ali bila je stvarna i ležala je pored mene.

Skočio sam iz kreveta otrčao na terasu i iz sve snage viknuo :bože pomozi mi prodao sam dušu djavolu!!

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 5  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Ja se povlacim, mora mlada da ustane, da bude dobra domacica....
A vi nastavite....
#3, 06.09.2008 - 05:33
A ne, ja sam ti domacica na mestu...
E, onaj ti dira mladu...
#2, 06.09.2008 - 05:21
pa nek se brani ako hoće,taman da vidim kakva je.;-))
06.09.2008 - 05:31
Ma mrzi me da citam, evo ti +5...
#1, 06.09.2008 - 05:03
li jen čugo,jel će tako i sudove da te mrzi da pereš.
06.09.2008 - 05:20