Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
bizi blog

Vrhunski video o svetu u kome živimo

Danas sam video jedan odličan video klip pod nazivom Did You Know 2.0 koji daje različite informacije o svetu u kome živimo, po principu "Did you know" uz veoma lepu ilustraciju i opuštajuću propratnu muziku.

Teme su vrlo slične onima o kojima se govori na konferencijama poput Pop!Tech i TED o kojima je bilo reči u najnovijem tekstu Ivana Marovića. Prvobitno je video napravljen za osoblje jedne škole (njih 150) u Koloradu za potrebe prezentacije kako bi se utvrdilo šta njihovi studenti moraju da znaju da bi bili uspešni u vremenu koje dolazi. Cilj ovog videa je da pokrene konverzaciju a kako je na videu napisano do Juna 2007. ovim videom je započelo preko 5 miliona konverzacija (ukupan broj gledanja ovog videa uploadovanih na različitim nalozima). Ovaj video sam stavio u moje omiljene na YouTube-u.

Uživajte!

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 1  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: