Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog

Opste istrazivanje seksualniih navika zena...

Zene i  njihove navike

Jedno opsežno istraživanje seksualnih navika žena širom sveta doneo je sledeće rezultate:

- 78% Šveđanki imalo je iskustva sa drugim ženama

- Španjolke su najvernije jer samo 83% njih je prevarilo partnera od kojih 67% mogu biti žene.

- Dankinje su najzadovoljnije žene jer svaka 5. doživi orgazam svaki put. 14% Dankinja brije pubis svaki dan stvarajući razne oblike od dlačica.

- Najveći manijaci među ženama su Argentinke. Nijh 27% imalo je preko 50 partnera a isti postotak je izjavio da se samozadovoljava više puta dnevno. Englezi su im najprivlačniji muškarci!? Svoje muškarce slabo cene jer kako kažu mogu samo 1 put dnevno da ih zadovolje.

- Kanađanke najlakše se prepuštaju. Treba im samo sat vremena poznanstva pa da završe u krevetu. Preko polovine Kanađanki nema ni jednu dlačicu na pubisu.

Rec testisi ima latinski koren i znaci "svedoci". Potice od stare rimske prakse u sudovima da se stavi ruka na genitalije prilikom davanja zakletve. Naravno, od rimskih vremena se štošta promenilo u znacenju ovog gesta, pa se u našem narodu obicno koristi kao pogrdan gest, daleko od svog prvobitnog casnog znacenja.


Nedavno je pokazano da je klitoris (ima potice od grcke reci koja znaci " malo brdo, brdašce) mnogo veci nego što se ranije mislilo. Naime, dokazano je da se preko svoje dve "rucice" (crura) prostire 9 cm unutar tela. Inace, interesantno je da je klitoris jedini seksualni organ koji nema poznatu reproduktivnu funkciju (ulogu u razmnožavanju).


Ženski orgazam nije svojstven samo ljudskoj vrsti. Ženka majmuna, vrste "Macaques rhesus" takodje doživljava orgazam, sa slicnim fiziološkim reakcijama kao kod žene.


Rec pornografija potice od starogrckih reci: "porne" i "graphos", što bi znacilo "pisati o prostitutkama".


Studije su pokazale da su, za vreme ovulacije, za žene najprivlacniji mišicavi muškarci. Takodje je pokazano, da u istom periodu, muškarci sa simetricnim licem predstavljaju omiljene modele, pri cemu ih žene mogu prepoznati samo mirisanjem njihovih košulja.


Istraživanja su pokazala da muškarci sa simetricnim licem pre izgube nevinost, imaju više seksualnih partnera i više su neverni od svojih asimetricnih kolega.


Miris vruce zemicke sa cimetom ili pite od bundeva ima više šanse da seksualno uzbudi muškarca nego parfem Chanel No 5.


60% žena i muškaraca izjavljuju da su imali seks sa prijateljem. Toliko o famoznom drugarstvu žena i muškaraca.


Feromoni (pheromones), hemijske supstance za koje se misli ( a u životinjskom svetu zna) da leže u osnovi privlacnosti, se ne mogu svesno osetiti (omirisati), ali ih telo detektuje preko receptora u nosu koji se nalaze u okviru podrucja koje se naziva "vomeronazalni organ". Studije pokazuju da nas feromoni cine privlacnim za osobe koje su genetski razlicite, tako da instiktivno izbegavamo sparivanje sa osobama iz istog genetskog izvora ("gene pool").


Istrživanja pokazuju da vecina muškaraca daje prednost odnosu STRUK : KUKOVI=0.7. Ovaj odnos ukazuje na visoki stepen fertiliteta (plodnosti).


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa