Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog

"Im'o bih ja štogod kas'ti"

 Ulaz unutra bre!
 DakleM, ovako. Kako ja vidim ovi blogovi su postali kao kanta splačinjara.

Šta god ti volja možeš tu da nađeš, pa bi stvarno bilo jako lepo kada bi se neko pozabavio pravljenjem sekcija za blogove.

Eto na primer može ovako da bude podeljeno:


  • Sekcija prva: ŽELJE, ČESTITKE, POZDRAVI, EPP I MALI OGLASI!

Ovde možemo metnuti sve one blogove sa posvetama svojim kumama, sestrama, braći po sajtu, srculencima, prijateljima i slično, koji u proseku sadrže naslov za koga je, u kraćem tekstu neki izliv siiiilne ljubavi i naravno video klip ;))) Da ne pravimo zasebnu sekciju ovde ubaciti i blogove tipa: Evo jedna lepa pesmica!... Znači u redu je, znamo svi da postoji YouTube ;))))

 

  • Sekcija druga: VESTI IZ NOVINA!

Ovde ćemo biti tako ljubazni da kopiramo novinske stranice, i time ćemo mnogima uštedeti 20din dnevno a i uštedećemo im trud da moraju da posete sajt nekih novina, ovako otvore samo jedan sajt i sve što im treba je tu! Ako ima i onih koji ne znaju da i na internet mogu da se čitaju novine, za njih će ova sekcija biti idealna. Ovu sekciju takođe možemo da podelimo na crnu hroniku, zanimljivosti i sl. A možda i da počnemo da pišemo sopstvene novine! Nazvaćemo ih PLAGIJATOR! ;))))))))

 

  • Sekcija treća: AUTORSKI BLOGOVI!

Ovde će biti najmanje blogova! :))) Tu ćemo stavljati blogove onih koji pišu pesme, priče, šta god samo da je iz njihove glave.

 

  • Sekcija četvrta: SLIKOVITI BLOGOVI!

Ovde bi trebalo metnuti sve blogove koji su sastavljeni od slika, ili jedne slike, kako god.

Takodje cenim da ne bi bilo loše ovde staviti i blogove u kojima imamo tekstove koji već godinama kruže u mailovima propraćene nekom lepom sličicom, po mogućnosti animiranom. Pa lepo koga zanimaju takve stvari ode u tu sekciju, a ne da samo to gledam kad pokušavam da pročitam nešto normalno...

E tako! Što bi rekao Balašević: “Mor’o sam vam ovo kas’ti ili kas’ti il’ propasti”!
Ako neko ima neki predlog za petu (šestu, sedmu….) sekciju, slobodno neka napiše. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 39  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

Odlicna ideja
#1, 10.09.2008 - 19:47
Dabome! Fala na podrsKi :))))))))
10.09.2008 - 19:48
 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa