Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
blog
  -HAJDE...-HAJDE DA SE WOLIMO URODJENICKI! OSTAWI SRCE IZA WRATA I HAJDE DA SE WOLIMO NAGONIMA,KAO PSI KAD IM DODJE WREME.HAJDE DA SE WOLIMO OD POLJUPCA DO WRISKA!
SWAKI DAN JE BIO NAS,UTORAK,SREDA...SUBOTA POSEBNO.PO CENU OBAWEZA,NOWCA,SMRTI,TADA SMO IMALI NAS PRAZNIK.OSTAWLJALI SMO TRAGOWE PO KREWETU,KAFICIMA,IZMEDJU HRASTOWA...UPLASILA SAM SE OD ONOGA STO MOGU.WEZALA SAM SE ZA TEBE ZBOG ONOGA STO MOZES...DA BUDES PRIJATELJ,OSOBA OD POWERENJA.OTKRIWALI SMO TO JEDAN U DRUGOM I SWESNI ULAZILI U FANTAZIJU.PO LUPANJU SRCA,PO POLJUPCIMA,ZA KOJE TI KAZES DA SU BILI SAMO DA BIH JA SMIRILA SWOJE SRCE,PO BLJESKU SWETLOSTI...DO NAJLEPSE MUCNINE,DO APSURDA...POLJUPCI TWOJI IPAK NISU LAGALI,IAKO TWRDIS SUPROTNO...
BILA SAM TWOJA I BOZIJA!BILO JE I OBRNUTO.A JA SAM POSESIWNI APSOLUTISTA.BAS KAO I TI. SAM NAGOWESTAJ DA BI MOGLA DA MI SE PRIBLIZI OSOBA KOJU TI NE WOLIS,DONOSILA BI TI BES I NEPROSPAWANU NOC.RAZLIKA JE U TOME STO SAM JA DOSLA SA PROSLOSCU,TI NISI. SAD JE DOSTA!!
ZNAM STA NOSIS NA SAWESTI,ZNAM STA NOSIS U SECANJU...TWOJE KAJANJE I POLJUBAC ONE NOCI I ZNAM...NE MOZES DA PRIBLIZIS DWA NEPOMIRLJIWA TAJNA SWETA. NESMES!! NI TAMA ,NI SWETLOST NE MOGU ZAJEDNO,ONE SE SMENJUJU.LECILA SAM TE OD TWOJE TADASNJE LJUBAWI.
HAJDE DA ZABORAWIMO SWE NASE PATNJE,KUCNE BROJEWE ,LANCICE KOJI SE NOSE OKO WRATA,TELEFONA KOJI NAS CINE DOSTUPNIMA U SWAKO DOBA I KAD ZELIMO OSAMU I KAD ZELIMO U SECANJE BEZ SADASNJOSTI I BUDUCNOSTI!!!
HAJDE...HAJDE DA SE WOLIMO POSLEDNJI PUT!!

                                                  P.S. Zauwek Twoja


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 4  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 

Blogovi: tagovi
nema tagova
Arhiva unosa