Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog

NAJPAMETNIJI BLOG NA SVETU!!!!!!!!!

ZNAČI OVO MORATE DA PROČITATE OSIM AKO MOŽDA NIJE SUVIŠE PAMETNO PA NE MOŽETE DA SHVATITE ...ONDA MI JE ŽAO!!!

He… gledam blogove stalno prelistavam tražim neki pametan da pročitam nešto da me prosvetli da me natera da upalim mozak i razmišljam,i primetim da takvog nema ,jednostavno sve neki u fazonu mojoj naj drugarici ili drugu ,evo jedna pesma od mene za....pa razne žalbe na nepravde na karikama o tome kako moderatori ne obavljaju svoj poso kako treba ,pa se onda moderatori žale kako im je posao težak, i stalno na naslovnoj vidjam jedna te ista lica sa njihovim blogovima koji su blago rečeno smešni ali ne u pozitivnom smislu aj barem da me nasmeju pa i nekako da progutam njihove smešne face ali nema šanse ne mogu ubiše mi smisao za humor njihovi pokušaji da ispadnu pametni i pokažu se u najboljem svetlu,neke face me proganjaju noćima zaspim kad ono tamo oni, ne daju mi ni da spavam na miru ,dobro možda malo više vremena provodim za kompom ali opet i da ne provodim znam da bi ono bili tu i verovatno iritirali nekog drugog.
Tako da sam se ja usudio i rešio da napišem najgluplji mogući blog na svetu,a pisaću o raznim sličicama koje mogu da se vide na karikam i o okruženju u kojem su slikane.Naime...... dakle primetio sam da skoro svako ima sliku iz svog nužnika ili ti kupatila,stvarno sam se nagledao raznih lepih I manje lepih.

Neki su veoma lepo uredjeni… lepe pločice koje se slažu sa wc šoljom,veliki bojleri tek kupljeni od dvesta pedeset litara ,velika lepa ogledala, wc šolja se sija nema ostataka od predhodne posete,na policam razne kremice I pomadice tolet papir sa tri sloja nema šanse da vam se pocepa uživate u svakom brisanju prosto poželite da imate proliv.A ima I onih koji su skroz zapušteni pločice demode na zidovima vlaga, kada ulupana na par mesta na wc šolju ne smaš ni da sedneš od raznih bakterija da te ne bi pojele,bojler ima sto godina vire žice iz njega navatao se kamenac jedva greje treba mu šest sati da se ugreje samo ćekaš da ti eksplodira u facu, tolet papira nigde samo se u pozadini vide novine koje stoje na veš mašini koja je u raspadu a od skupih kremica tu su nivea I bočica alkohola.

U ovim lepim veš lepo bačen u korpicu za prljav veš ,tu je odmah pored mašine za sušenje veša,čak nije ni prljav toliko ali oni koji imaju lepe wc-e žele da provode što više vremena u njima valjda im je tu lepo kao mala privatna oaza ,pogledaju u pločice za cvetićima  zažmure puste vodu iz slavine da curi ili samo slušaju vodu iz vodokotlića kako žubori I zamisle da su negda na nekoj plaži ili u prirodi pored nekog vodopada.Sednu na wc šolju I uživanje može da počne… pa se posle onako olakšani I srećni slikaju ispred ogledala sa širokim osmehom na licu .

Dok ovi drugi čija kupatila ne liče ni našta to rade sa mnogo manje stila ,oni ulete unutra sednu na ledenu dasku uzmu one novine sa mašine prelistaju ih na brzaka ali ne da bi pročitali nešto nego traže stranicu sa što manje slova jer znaju kako može da se ojede guza ako brišu sa stranicam koje su pune I ispisane od početka do kraja.Slova su puna olova, naučili su tu lekciju na teži način. Pa onda kad završe I oni stanu ispred ogledala da se slikaju takodje srećni I nasmejani ali zato što je gotovo I što jedva čekaju da izadju iz wc-a.

I na kraju sam došao do najpametnijeg saznanja I ztaključka na svetu…saznao sam da nema ništa loše u tome da se slikam u kupatilu I zaključio da nikad više neću da napustim kupatilo bez barem jedne slike. 
Interesantno
pozitivni glasovi: 29  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

he he odlican blog nazalost prijatelju malo ko ce ukapirati sta je pisac hteo reci
pozz i milion plusica
#4, 21.09.2008 - 17:12
pozzdravljam te... ti me znaš i ako se ne znamo lično zato mi nije važno da li će oni da skapiraju ,dovojlno je da si ti razumeo.
21.09.2008 - 17:46
Enigma017 (33)
Super blog nemam reci!
#3, 21.09.2008 - 16:59
tako ja utičem na ljude ili ostanu bez teksta ili mi zaredjaju celu familiju,zakače mi rodjake za koje nisam ni znao da postoje;:--)))
21.09.2008 - 17:05
Rockman (50)
hahaha...i ti umeš da ''bockaš''...neka, samo tako nastavi...:-)))
#2, 21.09.2008 - 16:46
nisam mogao da se suzdržim hteo sam da puknem morao sam ;-))nadošlo mi nešto u meni neznam šta je to nabreklo pa hoće da iskoči ;:--)))
21.09.2008 - 16:59
KAKO SI TI DUHOVIT COVEK,ALAL VERA!!!
#1, 21.09.2008 - 16:44
takav sam po celom telu duhovit to jest smešan ,kad god se šetam bazenom ćujem smeh za mnom .ali mora i to neko da radi da zabavi masu .pozz;-))
21.09.2008 - 17:52