Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
shoks blog

PRETRES OD STRANE SLUŽBENOG LICA

ŠIRI NOGE!!!!!!
shutup.jpg

Izašo malo pre iz kuće da proštam i odmorim oči od kompa ozračio sam se kao černobilj ceo dan visim na njemu kao majmun na grani  .Šetam tako ja kejom kod brankovog mosta zamislio se nešto razmišljam kako da pomirim ruse i amere i kako da donesem mir u svetu ,kao da sam izabran za misss sveta ,ali takav sam  ja volim da mislim kako sam ja nešto posebno i kako ceo svet čeka mene da mu rešim probleme .luda mašta ne možeš sa njoma ne možeš ni bez nje.
usput sam svratio do trafike da kupim jedno pivce da ga popijem pred spavanje evo baš ga sada cuclam ...u je još mi ostalo malo na dnu...ićiću po još jedno ....a možda bolje da više ne izlazim iz kuće i izazivam sudbinu,naime šta se desilo,  tako zamišljenog me preseče glas robota: grrrr jedinica 442položaj i ljudski glas koji mi dovikuje alo momak momak stani.
okrenem se pogledam kerovi... ee pomislih u sebi de bre mene nadjoste i setim se da nisam poneo ličnu, pa dobro nije zločin .
ker sa šest metara od mene zareža- ličnu kartu -a za njim u kolima drugi ker se polako približava  .
nemam reko  i polako idem u nazad  htedo da mu kažem da sam je ostavio kod kuće jer sam samo izašo po pivo i malo svežeg vazduha.,ali ne stidoh ovaj drugi iz kola dovikuje -to je on ,to je on.
koji sad on da me ne zna ovaj ker iz kola od negde da se nismo sreli negde,odakle me zna čovek možda sam ga kao klinca maltretirao pa me zapamtio pa tražio godinama da se osveti za sav pojeden pesak kojim sam ga hranio i sada me konačno nAšao u ovoj mračnoj uličici i nije uspeo da sakrije oduševljenje,opet me mašta napade ...iš bre napasti pusti me da se suočim sa situacijom da vidim šta se dešava i tAko dok sam se ja svadjao sam sa sobom ovaj drugi me već hvata za kragnu obara na obližnji auto:-širi noge ruke u vis-dere se ko nenormalan ispljuva me celog .A ja onako zatečen sam se prepustio uživanju ispipa me po celom telu od glave do pete zavlačio je one njegove ručerde tamo gde me nijedan muškarac nije pipao hladne ko led ,ježio sam se pri svakom njegovom dodiru u trenutku mi se učinilo da oće da me da prostite nagna što bi reko Velja Ilić.da je nastavio ko zna možda bi se nešto i dogodili možda bi mi se svidelo to njegovo pipkanje ,nisam gej ali  ne bih bio prvi koji se preobratio ,valjda to sa muškarcem i nije tako loše kad sve više omladine ide u pozadince,opet me napade mašta bež bre sotono.

Šta radiš ovde:reče ledenoruki

Pa …

…To je bilo sve što sam uspeo da kažem,pridje mi onaj iz kola,šta imaš u dzepovima;reče.

Gledam ledenorukog I mislim dal ti kolega ćorav pa sad si me pregledao kao na skeneru de je on bio za to vreme koja slepčina jeeee.

Imam samo pivo :odgovorim neverujući da mi je pivo još u dzepu …auu ledenoruki baš si se lepo zabavio gurao si ruke po svim otvorima na mom telu a dzep vrištao sam u sebi , pogledam ga a on stavio prste pod nos I miriše ih ,osećao sam se tako iskorišćeno kao kondom.

Nastavi ćoravi tamo gde je ovaj stao poče da mi rovari po dzepovima sigurno nemaš još nešto:upita.

Pa nemam… valjda toliko znam šta mi se nalazi u dzepovima siguran sam da nemama tomahavk ili neku bojevu glavu.reko sam malo iznerviran .

A ti si neki šaljivdzija reče ladnoruki.reci mi šaljivdzijo de si bio I šta radiš ovde u ove sitne sate .i što nemaš ličnu kod sebe .

Nekako sam uspeo da im objasnim dok me slepčina proveravao na motoroli pošto nije našao ništa zanimljivo u mojim dzepovima.

Pošto su se uverili da sam čist pogotovo ovaj ledenoruki pustili su me ,jedva sam dočekao da dodjem gajbi popijem pivo I zaboravim šta mi se desilo ,ali nisam uspeo još mislim na njegove dodire I prste koji prolaze preko moje kože opipavajući mi puls.idem sada pod ladan tuš ne znam šta mi je osećam se  čudno podilaze me žmarci kad pomislim na njegove ruke… o bože pa  da li sam ja to malo pre postao gej!!!! 
Interesantno
pozitivni glasovi: 2  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: