Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
dejo36 blog
 prije nastavka samo jedna situacija ....
odnesosmo nas dvojica jednog komsiju u hitnu i posto on nije moga progovorit mene priupita sestra sta mu je
ja iz topa .... zabolje ga snaga i gore i dolje pa ga evo morasmo donijet.....

a sad nastavak .....
A posle, ja udaren s mokru štrumfu po čelo i bez fosnu u glavu. I samo na mene pada mrak na oči kad osetim da oćev da praviv od mene pogolemu budalu nego što već jesam.

Sećaš se kad su ni ugasili svetlo na cel grad, ega namučimo neprijateljski piloti? Dal su stvarno svi bili blesavi, jebem li ga, dal su mislili da će oni odozgo nišaniv kroz šoferšajbnu od fantomi, a mi će gi podjebavamo sas restrikcije, baš ništa mi neje bilo jasno – al je bilo mračno, ko u dupe. Kupim sveće taj dan, voskar tura pare u kasu i sm se krsti, dal da potraji il da stane – i on se nešto misli pored onolko golem pazar, kude sam stao, aha, ozbiljno se pripremim za „mrsku i zločinačku alijansu“, turim kilo-kilo pored sebe i u zasedu; obušim tuj dvokilajku za peting pa iskočim malo na terasu, da ufatim kiseonik, a tam vatromet, niki se ne sekira što nema zvezde, što nebo svetli a nesmo pobedili u košarku, čuje se neko brnčanje i buka ko da spuštaš roletne odjenput u cel grad. Poče da bruji iznad ovu moju šašavu glavu, taman da počnem da pcujem, kad ulaza komšija. Dobro veče, komši, dobro veče, žena s decu u podrum, i moja – odgovaram – al bez decu, a na mene mi se nešto ne inhalira sa onoj bugarsko gorivo i sa rasonicu od kisel kupus, pa reko, ovo, ono, komšijo – prekinu ga na vreme jer vidim da je rešio da se pravi mutav, voliš li divljač, uf, što, dal imaš, ne, nego reko da ti natepam dve-tri patke, uz meze, nemoj tako, tako, tako, sve dok jedeš gomna. Jes, boli ga šutko, mislim se u sebe, nego snimio me ljigoša sa dvogled kako secam pun ceger sa rizlinzi i kiselu vodu, ruke mi se otegle do kaldrmu, a on bajagi šacuje avioni. Taj je bija u onu jedinicu za osmatranje i javljanje, kog on da obavesti onako pijan – jebem li ga, sve muško iz zgradu su oterali na front, samo smo ostali nas dvojica – on pijanica, ja pijan i blesav. Mi ako ne sačuvamo ovolku zgradu, niki neće, a s grbinu li da gu pridržavamo – pitujem onog što su nam ga poslali u podrum, sa će zapantite kako da postupate u slučaj na vazdušni napad – jedeše lajna brka sa šlem, valjda da odstupamo, generale, polako, koje be polako, mrš odavde i ne se vrćaj, džukelo, bega žukov i preripuje po tri stepenika – ko jelen trećak. Ne zna se ko je luđi, doktore, vojni odsek il ove bubašvabe s krilca; sm još da ne uputiv na koju stranu će se razliva sadržaj i svi će budemo saglam.

 


 
Interesantno
pozitivni glasovi: 3  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar: