Karike.com je društvena mreža koja ti nudi priliku da komuniciraš sa svojim prijateljima, upoznaš nove ljude, saznaš šta drugi misle o tebi i postaneš zvezda! Za korišćenje sajta uloguj se ili registruj! Besplatno je...
kizans blog
   Te poslednje noci, odvojio sam se od tvog tela koje je nemirno tražilo svaki kutak kreveta samo za sebe. Sedeo sam u fotelji i posmatrao te slušajuci kako dišeš i osećajući tvoj dah koji golica moju maštu i nevino poziva na ljubljenje tvojih usana. 
Za trenutak učinilo mi se da si prestala da dišeš i ja sam zaustavio disanje ne bi li te lakše čuo kako ponovo uzimaš vazduh ili bar video da se tvoje grudi pomiču i odaju znak života. Nakon delića sekunde pojavio se osmeh na tvom usnulom licu i svatih da je opet sve u redu i da je to samo san...
Iznenadio me je taj momenat surovog, očekivanog gubitka tebe. U prebiranju misli postadoh svestan da sam istog trena prestao i ja da dišem i da nisam osetio potrebu da nastavim sve dok nisam postao siguran da si živa i ona ista, bezbrižna i moja voljena. Nisam oseća ni bol ni potrebu za životom, samo strah da te gubim tu pred mojim očima. Pomislih koliko mi značiš i da si se rodila da budeš moja, a da ja postojim da bih te činio srećnom. 
 U najdaljem kutku tišine koja je pratila ovaj doživljaj, negde jedva čujno u mom srcu odzvanjalo je Ti-ja-na, Ti-ja-na, Ti-ja-na, Ti-ja-na bez prekida i dovoljno ohrabrujuće da ipak oteram neprijatnu slutnju stvorenu magijom senki i straha da ću te izgubiti. Te noći sam odneo pobedu u nepravednoj borbi do jutra, između realnosti koja mi te je dan za danom oduzimala i moje najveće ali ipak nedovoljne ljubavi za tobom da te sacuva i koja na kraju nije pobedila. Ti si otišla i ja sam ostao sam sa sećanjima umesto tvoje prisutnosti koja je tako lako i svaki put kada si bila pored mene činila moj život jednostavnim i srecnim. Sada znam da je onaj titraj tvoga imena u mome srcu ostao zauvek tetoviran i kada jednog dana budem apsolutni stranac za tebe, samo na tren u prolazu kada i ja odletim gore, prepoznaćeš me po ritmu otkucaja slova tvoga imena, Ti-ja-na, Ti-ja-na, Ti-ja-na, Ti-ja-na, i sve dok ga bude, znaćeš da si za mene najvoljenije i najdivnije stvorenje na ovom Svetu Anđele.
 
Interesantno
pozitivni glasovi: 15  |  negativni glasovi: 0

Napiši komentar:

 
Ne možeš da vidiš komentare ovog unosa.
 
Korisnik
offline
offline kizans
Srbija, Južnobački okrug, Novi SadBlogovi: tagovi
nema tagova